Şimdi Ara

Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (7 - 13 Aralık)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
         Her Pazartesi güncellenen canlı yayın akışımızda 7 - 13 Aralık tarihlerinde karşınızda olacağımız programımızı aşağıda bulabilirsiniz.

    Teknik ve internet problemlerinden dolayı aksayan, geciken veya iptal olan yayınlar için şimdiden anlayışınıza sığınıyoruz. İyi seyirler!
     









  • Rainbow ,takım yine süper alırım bi daal :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ah BSC ahhh..
    Çok değiştin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cumartesi turnuvayı talha başkan sunarsa tadından yenmez, bilen biri sunsun bari...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol bol rainbow oynayın. iyi sarıyor
  • Eray abi haftaya MONSTRUM oynayabilir mi? Lütfen söyler misiniz. Evet bitiremedi falan ama izlemesi yine de çok zevkliydi çok rica ediyorum. Erayın en sevdiğim yayını olmuştu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu BSC ana kadrosunda olmayan yayıncılara bir ben mk uyuz oluyorum?Osmanlı Soylusu,"Yeşildev","Solufain" vs. Talha abi izninle BSC'ye o eski halinden eser yok şimdi şarkısını armağan ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 4'lü olsun pong oynasınlar sabaha kadar izlerim. Hey gidi BSC. Adı var kendisi yok.


    Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (7 - 13 Aralık)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 9 Aralık 2015; 10:37:57 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sarohan

    Bu 4'lü olsun pong oynasınlar sabaha kadar izlerim. Hey gidi BSC. Adı var kendisi yok.


    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1472404/433de663-2985-45a0-ac33-25aba65981bc.jpg" target="_blank" data-href="https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1472404/433de663-2985-45a0-ac33-25aba65981bc.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1472404/433de663-2985-45a0-ac33-25aba65981bc.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>



    He he izlersiniz. begenmedginiz youtuberlar adamlar canlı oyun muhabbeti yapıp en fazla 700 kisi izlerken 1000 - 3000 kisiye ulasiyor.




  • Hadi bunlar gene iyi günler arkadaş. Bir ara neydi o oyundan zerre anlamayan, yayın yaptımı en fazla 50 kişinin izlediği nişantaşından toplama nur diye birini editör diye getirmişlerdi o gün pes artık dedim. CoD oynuyormuş garibim puhaha :D :D

    Allahtan iki üç haftada hatayı görüp sepetlediler de kurtulduk. Darısı mümkünse diğer fazlalıkların başına diyesim geliyor üzgünüm.
  • Ersin artık merlinde, gideni de kalanı da rahat bırakmayı öğrenin artık, millet işinde gücünde herkez kendi yolunda hepsinin de yolu açık olsun. Eleştirmek tabiki herkezin hakkı ama biraz şans verin yeni ekibe de.

    Dün şamp. Ligi olmasına rağmen açtım sonuna kadar rainbow6 siege yayınınızı izledim, yine çok kötü oynadınız özellikle Talha ve mete ama çok eğlenerek izledim, hakkaten ekrana bağladı. Hele Talha'nın zamansız isyanları baya komikti.
    Talha isyan ettikçe 90'lı yıllarda internet cafelerdeki Counter turnuvalarımız aklıma geldi.
    Tekrar söyleyim hem dünki yayını hemde dünki ekibi severek ve gülerek izledim. Umarım bu ekiple daha çok işler yaparsınız, şuan bu 5'li ile iyi bi hava yakaladığınızı düşünüyorum, bundan sonraki yayınlarda da böyle kalabalık ve eğlenceli olur umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eskiyi bende çok özlüyorum arkadaşlar ama daha çok kitleye ulaşmak istedikleri için böyle bir yapılanma almışlar. Saygı duymalıyız bana kalırsa beğenmediğiniz yayınları izlemeyin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Biz yayıncı istemiyoruz. Bir dünya yayıncı var zaten. Biz editör istiyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.