Şimdi Ara

Just Cause 3'e 2.8 GB'lık İlk Gün Yaması Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Önümüzdeki hafta piyasa çıkışını yapacak olan Just Cause 3'ü bekleyen oyunculara ilk gün yaması haberi geldi. Son dönemlerde çıkan oyunlarda sıkça gördüğümüz ilk gün yaması, Just Cause 3 için de açıklandı.
     
        Boyutu 2.8 GB büyüklüğünde olduğu belirtilen yama performans açısından düzeltmeleri, fizik ve dağılma motorundaki gelişmeleri, kamera güncellemelerini ve oyun içindeki hata düzeltmelerini sunuyor. Yani daha stabil ve daha güzel bir oyun deneyimi için 2.8 GB'lık ilk gün yamasını kurmanız öneriliyor.
     








  • alıştık zaten artık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • nedir bu acele ? biraz daha uğraşın tamam oldu denildiğinde çıksın şu oyunlar artık . eskisi gibi. elbette düzeltmeler , yamalar vs.. gelir ,gelmelide .lakin oyun henüz piyasada dahi yokken , 3 gb yama geleceğini açıklamak , henüz oyun tam değil ama sürüyoruz demektir.her ne kadar normal karşılanan durum haline dönüşmüş ise de ben bir oyuncu olarak maalesef olumlu karşılamam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • arkadaş oyun çıkmadan yapsalarya bu yamayı bunlar sıf reklam olsun diye ilk gün yaması yapıyorlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • amma çok goygoy apıyosunuz ya.oyun çıktığı gün gidip direk alıcaksınız hepiniz paşa paşada o güncellemeyi yapıcaksınız.bu zamana kadar konuştunuzda ne değişti ?.....

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: btrlpksrgl

    amma çok goygoy apıyosunuz ya.oyun çıktığı gün gidip direk alıcaksınız hepiniz paşa paşada o güncellemeyi yapıcaksınız.bu zamana kadar konuştunuzda ne değişti ?.....


    ben almıyorum tepkimi de kendi çapımda koyarım.oyuncular veya müşteriler tabii ki aldığı, alacağı , hizmeti olumlu olumsuz her yönüyle eleştirecek.sevdiği oyun sektörü için yakınacak da.illa oyunu aldı diye birşey demesin mi ? nasıl bir zihniyet bu anlamadım . asıl anlamadığım bir mesele de başkasının yakınması diğerini niye bu kadar rahatsız ediyor . bizim millete has heralde .zaten ilk başlarda kabullenildiği için değişen birşey yok .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ilk gün yamasız çıkan bi oyun yok heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.