Şimdi Ara

Killing Floor 2'ye Kozmetik Odaklı Bir Mikro Ödeme Güncellemesi Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Payday 2'nin de etkisiyle son dönemlerin en çok tartışılan ve nefret edilen unsurlarından mikro ödeme içerikleri, Killing Floor 2'ye bir güncellemeyle eklendi. Ancak yapımcı ekip oyunun bu yönünde dengeyi bozmamaya dikkat ediyor.
     
        Belirtilenlere göre oyunun bu tarzında Team Fortress 2 örnek alınıyor. Oyun içinde bazı kutular rastgele düşerken bu kutuları açmak gerçek parayla mümkün kılınıyor. Bunun haricinde kutudan düşebilecek eşyaların her biri gerçek parayla da mağaza üzerinden satılıyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, gerçek parayla satılan eşyaların oyuna denge açısından bir etkisi bulunmuyor. Yani mağazadaki içeriklerin hepsi sadece kozmetik ürün. 
     
        Bakalım bu durum ne gibi yorumlar alacak? Sizce sadece görünüşe etki eden içeriklerin gerçek parayla satılmasında bir sıkıntı var mı?
     








  • Öncelikle oyunun geliştiricileri oyuncuları çok önemseyen bir firma. Sürekli olarak güncelleme getiriyorlar ve oyunu geliştirmeye devam ediyorlar.

    Fakat oyunda en yüksek levele ulaştığınız zaman sizi teşvik edecek bir olay yoktu. Bu yüzden insanın da pek oynayası gelmiyordu en yüksek levele gelindiğinde. Ama bu kutu düşürme olayı yanlış anlamadıysam hiç olmazsa bir sebep sunabilir. O yüzden ben bu gelişmeyi olumlu karşılıyorum. Kozmetik güncellemeler eskiden de ek paralı idi zaten.
  • killing floorda kimse almaz getirsinler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda oyun firmalarının yaptığı ek içeriklere ve microtransactionlara göz yumup sürekli alan müşterileri olmaya devam ettiği sürece yapımcılar her oyunu böyle yapmaya devam edecek. Keşke yapmasalar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • steamın çarkı bunlarla dönüyor,indirimler fasa fiso
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.