Şimdi Ara

EA Sanal Gerçeklik Piyasasına Hemen Katılmak İstemiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Kimisi pahalı der, kimisi sağlığa zararlı. Ancak öyle ya da böyle önümüzdeki senelerde sanal gerçeklik cihazları kendini oyun dünyasında epey içten hissettirecek. Bazı firmalar şimdiden cihazları destekleyip oyun geliştirmeye başlarken, EA bu konuda ilk adım atanlardan olmak istemiyor.
     
        Yaptığı açıklamalarda EA'in CFO'su Blake Jorgensen, firmanın küçük piyasa değerine sahip cihazlar için oyun geliştirmeye sıcak bakmadığını söyledi. Jorgensen, "Sanal gerçeklik sektöründe bizim için en büyük sıkıntı piyasa büyüklüğü olacaktır. Wii, Wii U veya PS Vita için oyun geliştirmememizin tek nedeni cihazların piyasa büyüklüğünün küçük olması. Dolayısıyla sanal gerçeklik piyasasına geçiş yapmamız da piyasanın durumuna bağlı olacak." sözlerine yer verdi.
     
        EA'in hali hazırda kendi içerisinde sanal gerçeklik cihazlarının geliştirme kitlerine sahip olduğunu ve bunun üzerinde denemeler yaptığını söyleyen Jorgensen, ciddi projelere başlamadan önce ilk üç sene piyasayı gözlemleyeceklerini, daha sonradan uzun vadeli planlar yapacaklarını belirtti.
     








  • sanal gozlukler icin mikro odeme sistemi gelistirecekler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ea oyunu vr ile calistirmak bile ucret isterse sasirmam

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.