Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider'ın İnteraktif Canlı Yayın Özellikleri Bu Videoda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Bu hafta Fallout 4 ile birlikte oyun dünyasının en çok konuştuğu oyun olan Rise of the Tomb Raider'ın Microsoft ve Twitch partnerliğinde hazırlanan interaktif canlı yayın özellikleri duyuruldu.
     
         Xbox One'ın kendi Twitch uygulamasını kullanarak canlı yayın yapan oyuncuların Expedition modunda kullanabileceği özelliklerin temelinde modun ana özelliği Expedition Card'lar yatıyor. Canlı yayının sohbet kısmında en çok oy alan kart (bu kartları satın almak zorunda değilsiniz) oyun alanına etki ediyor ve ortaya eğlenceli bir interaktif deneyim çıkıyor.
     
          Buna ek olarak Xbox One'ın Twitch uygulaması üzerinden oyunu izleyenler de izledikleri kişi görevleri bitirdiği zaman oyun içi parayla ödüllendiriliyorlar. Ayrıca yayıncıların hangi görevde olduğunu gösteren şık bir yayın çerçevesi de yer almakta.
     
         İnteraktif özelliklerin gösterildiği videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.








  • oyun önceki oyuna göre oldukça kısaymış sadece ana görevler 7 saat civarında bitiyormuş açıkçası beni bu anlamda hayal kırıklığına uğrattı. önceki oyun çok daha uzundu. yine de bekliyorum ps4 e daha 1 sene var ama bakacağız artık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Önceki oyunun üzerine çok çok az şey katmış, senaryo yine vasat ve yan karakterler yine renksiz. Grafikler ve mekan tasarımları çok iyi sadece, onların dışıında oyun biraz aceleye gelmiş gibi ama yinede saatlerce başından kalkamadım oda ayrı konu :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • degisik bisey yapmislar koca kafa olayini sevmedim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence bu proje havada kalicak.cunku su anki secenekler,ozellikler guzel degil.oradaki ornegin koca kafa ozelligi her zaman secilecek gibi geliyor bana cunku seyirci cok troll.o yuzden bu fikir izleyiciyle etkilesim acisindan guzel yenilik olmasina ragmen sunulan secenekler yuzunden fazla tutunmaz.Yoksa cok rahat xbox ta popular olul diger oyunlara ve platformlara gecebilecek ozellik.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.