Şimdi Ara

Blizzard: 'Warcraft 4'ün Geleceği Oyuncuların İsteklerine Bağlı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Özellikle World of Warcraft'ın senelerce süren saltanatının ardından unutulan Warcraft'ın ana RTS serisi hakkında Blizzard yetkilileri son yıllarda biraz olumlu açıklamalar yapmaya başladı. En son StarCraft II: Legacy of the Void'in çıkışının ardından Warcraft'la ilgili yeni çalışmaların gelebileceğiyle ilgili açıklamalar yapan Blizzard yetkilileri, bu kez oyuncuların isteklerine işaret etti.
     
        Blizzard'ın RTS ekibinin baş yapımcılarından Tim Morten yaptığı açıklamalarda, "Şimdilik tek odak noktamız BlizzCon'da StarCraft II için duyurduğumuz eklentiler. Fakat gelecekte yapacağımız projeler, oyuncuların isteklerine bağlı. RTS'yi seviyoruz, bu türe aşığız. StarCraft'ın harika bir evreni, Warcraft evreninde ise anlatılacak bir sürü hikaye var. Her ikisi de Blizzard'ın önemli markası. Yeni bir oyun yapma potansiyelimiz her zaman bulunuyor. Dolayısıyla bundan sonra oyuncuların en görmek istediğini duymayı merakla bekliyoruz. Ancak yine de ekip olarak yakın dönemde Legacy of the Void'i bitirmekle meşgul olacağız. Dolayısıyla bir karar vermek için henüz erken." sözlerine yer verdi.
     
        RTS oyun türünün çöküşte olduğunu göz önünde bulundurursak, Blizzard Warcraft filminin popülaritesiyle seriye geri bir dönüş yapabilir ve piyasayı biraz canlandırabilir. Merakla ve umutla beklemedeyiz!
     








  • Aslında bu açıklamayla oyuncuların nabzını ölçmeye çalışıyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Warcraft 3 'ten sonra Worl of Warcraft da gecis yaptik demediler mi ? Warcraft 4 de geciyorlar.
    Eskiden yorumlarda Warcraft (4) devami ciksin diyenler vardi.

    Acikcasi sonu Diablo3 gibi olmasinda. Pastel Pastel bir oyun olur buda :) .
  • Diablo 3 gibi fail olmazsa tabii gelsin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ya diablo 3 e karşı olan nefreti anlamıyorum. tamam diablo 2 yi oynamadım oynamış olanlar sevmedi anladığım kadarıyla ama benim gibi seriye yeni giren pek çok kişinin sevdiğine eminim. özellikle RoS eklentisinden sonra oyun baya iyi bir hale geldi atmosferi falan çok güzeldi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • starcraft 2 de beklentileri karşılamadı
    diablo 3 te beklentileri karşılamadı
    son 2 wow expansionu beklentileri karşılamadı

    bence blizzard bıraksın bu işleri warcraft 4 çıkmasın 3 ile hatırlayalım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • EA, Activision ve Ubisoft gibi müşterilerini iliğine, kemiğine kadar sömürüp yarım yamalak oyunları piyasaya süren firmaların yanında Blizzard gibi firmalar candır can ! Ve evet Warcraft 4 kesinlikle çıkarılmalıdır. Yeni nesil arkadaşlar her ne kadar özellikle Blizzard'ın o durmak bilmeyen strateji aksiyonuna pek alışamasalar ya da bu tarzı sevmeseler de, Warcraft'ın yeri ayrıdır, apayrıdır. Kitapları, çizgi romanları, 1995'ten beri çıkan tüm oyunlarını oynayıp, üstüne hayatının 8 yılını bu oyuna gömmüş birisi olarak kesinlikle çıkarılmalı...!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bence de devam etmeli

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Seneye blizzconda gösterirler bir şeyler . Bunu demeleri tamamen şudur StarCraft II nin son ek paketi çıkışını yaptıktan sonra bunların RTS ekibi boşta kalacak millette aç kurt gibi WarCraft istiyor ki geçen seneki blizzconda da WC mi geliyor diye haberler yapıyordu . Tahminimce oyunun yapımına başlanmıştır bile sadece şu sıralar hız kazanmıştır yapımı .

    Gelecek seneki blizzconda göreceğimiz şeyler şunlar olacak Diablo 3 e son ek paket , WoW ile ilgili ıvır zıvır , WarCraft 4 , Overwatch ıvır zıvır genişleme paketi , HotS a yeni karakterler , HS ye yeni deste paketi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • warcracft 4 yine aylıkmı olcak bikez 60 dolarmı olcak *

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Katılıyorum. Aslında starcraft ın son ek paketinden bahsediyorlar seni bi haber vermek için öyle diyorlar fakat bana kalırsa Warcraft'ın filmi şuanda çok önemli bi vaziyette. Yani herşeyi o belirler gibime geliyor. Filmde gayet tutuldu 3 günde 12 milyon view sadece Legendary sayfasından.

    Yinede bende senin gibi warcraft 4 ün temellerini çoktan attıklarına inanıyorum.
  • activision la ortak olduktan sonra iyice paracı oldu bilizzard :S

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.