Şimdi Ara

Gabe Newell: 'Steam Machineler Aynı Fiyata Konsollardan Daha İyi Performans Sunuyor'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Valve'ın Steam Machine projesinde nereye varılacağı aslında büyük bir merak konusu. Sistemleri üretmeyen, sadece üreticilere lisans veren Valve, Steam Machinelere desteği işletim sistemi ve kontrolcüyle beraber sağlıyor. Projenin çıkışına az bir kala Valve'ın başındaki isim Gabe Newell, konsolları hedef alarak bazı açıklamalarda bulundu.
     
        Yaptığı açıklamalarda Newell, "Günümüzde satılan konsolların fiyatlarına o cihazlardan çok daha yüksek performans sunan sistemleri piyasaya sunacağız. Mesela Alienware'in Steam Machine'i, günümüz konsollarından daha hızlı bir sistem olacak. Dolayısıyla oyuncular konsollarla aynı fiyata hem daha iyi performans alacaklar, hem de PC ve internetle ilgili sevdikleri şeyleri oturma odalarına taşıyabilecekler." sözlerine yer verdi. 
     
        Steam Machinelerle beraber oyun dünyasında hakim olan "PC'de rahat oyun oynanmaz" anlayışıunı kaldıracaklarını belirten Newell, "Bizim buradaki amacımız müşterilerimize olabildiğince en iyi şekilde seçim imkanı tanımak. PC oyunculuğuyla ilgili sınırları kaldırıp işi oturma odalarına, salonlara taşımayı istiyoruz. Bundan sonrası ise oyuncuların yapacağı seçimde." açıklamalarını yaptı.
     
        Son olarak geçmişte Steam'in başlangıcında da kimsenin kendilerine inanmadığını hatırlatan GabeN, "Steam'i tanıttığımızda da hiç kimse bizim çok daha rahat bir oyunculuk deneyimi sunabileceğimize inanmamıştı." cümlesiyle beraber oyunculara o dönemden bahsetti.
     








  • oyunlar pcye optimize gelmiyor onu ne yapacaz gaben
  • hl3ü yap sana söz, steam makinenide alacaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner

    oyunlar pcye optimize gelmiyor onu ne yapacaz gaben

    Gaben onu çoktan düşündü yav.
    "İade"
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Faltuner

    oyunlar pcye optimize gelmiyor onu ne yapacaz gaben


    Bence bunun için Gabe'den çok oyun yapımcılarını suçlamak lazım. Daha performanslı olduğu doğru ama optimizasyon özürlülük ayrı birşey. Yapan firma gene optimizasyonu düzgün yapıyor. Mesela Killing Floor 2. O kadar efekt olmasına rağmen Intel 4600 onboard kartıyla 30 fps'de 1280x1024'te oynatıyor. Grafikler düşükte tabii ama düşük ve yüksek arasında çok da fark yok. Bir tek Nvidia Flex efektinde farkediyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Anlayışımızı değiştirmek istiyosan 3 e kadar saymayı öğren sevgili şişko.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam hakkında dediklerini hatırlamıyorum yaşımdan ötürü ama , olur da GabeN yine haklı çıkarsa Steam Machine'e geçerim-cep yakmamalı tabii ki de. Hoş, Linux'a da geçmeyi düşündüm daha önce ama oyun desteği yüzünden geçemiyorum :/ Sanırım SteamOs Linux'un düzenlenmiş haliydi. Konu dışı olacak ama , Gabe Newell'ın epostasını bilen var mı ? Ona bir konuda şikayette bulunmak istiyorum. Steam Destek'ten aradım ama bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlardan bi tane almayı planlıyorum. Umarım kurtarıcımız Lord Gaben destek konusunda üstüne düşeni yaparda optimizasyon sıkıntılarıyla uğraşmak zorunda kalmayız artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • anlaşılan bizim şişko half life 3 ü steam machine exclusive yapcak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sunmasına sunabilir. Ama hiçbir oyun yapımcısı oturupta A ekran kartı için ayrı B konfigürasyonu için ayrı optimize ile uğraşmaz. Hem konsol oyunundan daha çok emek verecekler hem de daha az paraya satmayı kabul edecekler. İlginç

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Belki ilerde Windows a oyun çıkmamaya başlar ve PC de oyun platforrmu STEAM OS olur.Güvenliğinide sağladılar mı korsan kullanımı 0 a düşer oyun üreticileride rahat eder ve konsollar ortadan kalkar finalde.
  • Steam PC'de oyunculuğun kaderini değiştirdi hatta Steam'i ilk olarak Half Life 2'de denemistik umarım Steam Machine'lar da istenilen başarıyı yakalar ve PC oyunculuğu daha rekabetçi bir hal alır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Steam machine'in fahiş fiyatlarını gördükten sonra konsolun kıymetini daha iyi anladım. Allah Sony PS4'den razı olsun. Hem daha ucuz, hem daha iyi oyunları var, Türkçe oyunlar var, hem de multide hile yok.
  • Kendi tekellerini oluşturmak istiyor bizimkiler ah ne oyuncu dostu bu adam. Stream machine farklı farklı sistemlere sahip olduğu sürece siz unutun o optimizasyon işlerini. Gabe konsol işlerinde ki parayı gördü de bu tarafa yöneldi. Microsoft ya da Sony gibi.
  • Konsolcu değilim ama bu kadar basit bir açıklama nasıl yaptı Gabe şaşırdım doğrusu. Senin çıkaracağın alet bir PC. Konsol değil. PC ile konsol arasında ki fark sadece performans farkı değil Gabe'cim.
  • Steam OS'nin PC'nin yerini alıp, konsolları tarihe gömeceğini düşünen olmuş. Hangi exclusive oyunuyla olacak o iş? Daha ortada bile olmayan half life 3 ile mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Steam machine'in fahiş fiyatlarını gördükten sonra konsolun kıymetini daha iyi anladım. Allah Sony PS4'den razı olsun. Hem daha ucuz, hem daha iyi oyunları var, Türkçe oyunlar var, hem de multide hile yok.


    dostum ps4 ucuz ama oyun gel sen fiyatı ne kadar bilyormsun 4 tane oyun 1 ps4 ediyor ps4 oyun aaa oyun 200 pc yada 110 yada 90 tl geliyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • stema mac özel indirimler olcak nasıl olsa ps4 ve xbox one 250 tl oyun pc ve steam mac 120 yada 90 tl arası göreceksın bi konsal kadar pahalı cıkmayacak oyunlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Önce uncharted the last of us gibi exc oyun çıkarında öyle konuşun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatavayı keste halflayftan haber ver geyb!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.