Şimdi Ara

Epic Games Yeni Online Shooter Oyununu Duyurdu: Paragon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          Gears of War serisiyle tanıdığımız Epic Games, bugün yeni bir oyun duyurusuyla karşımıza çıktı. Paragon adını alan bu yapım 2016 yılında PC oyuncularıyla buluşacak.
     
          Epic Games, bugünden itibaren belirli aralıklarla oyuna ait yeni karakterleri açıklayacağını belirtiyor. Bu yeni duyurulan oyun için beta kayıtları başladı bile. Betaya buradan kaydolup oyunu erkenden deneme şansına erişebilirsiniz.
     
          Henüz Paragon hakkında çok fazla detay bulunmasa da oyunun MOBA veya kahramanlara odaklanan bir online shooter oyunu gibi durduğunu söyleyebiliriz. Geliştirici ekibin paylaştığı sitede oyunda yer alacak karakterlerin bir tanesini görebilirsiniz. Twinblast adlı ilk karakterimiz mekanik kollara sahip olması dikkat çekiyor. İlerleyen dönemlerde ise Sparrow, Dekker ve Grux karakterleri tanıtılacak. 
     
          Epic Games'in yaptığı bu sessiz sedasız duyuru hakkında ne düşünüyorsunuz? Paragon hakkında yeni detaylar geldikçe sizlere aktaracağız. 









  • oyunu sessiz sedasız duyurmaları yanlış olmuş bence.oyunu davul ve zurnayla duyurmaları gerekirdi.onun daşında ac:rogue nin ana müzik temesı çok hoş ama last of us unki daha güzel.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=P6W_FcUpOig

    crysisin ilk 20 saniyesiyle aynı



    hatta videoda ses olmadığından bunun sesiyle izleyebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 3 Kasım 2015; 23:07:27 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: [__Zahid__]

    P6W_FcUpOig

    crysisin ilk 20 saniyesiyle aynı <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">

    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/P6W_FcUpOig" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

    hatta videoda ses olmadığından bunun sesiyle izleyebilirsiniz <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_cool.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Aklımı okudun vallaha crysis girişine çok benziyo.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu oyun tutmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.