Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
47
Favori
215.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 03.11.2015 Güncelleme


    Konunun tamamını sildim kısaca pcdepodan başıma gelenleri yeni gelen arkadaşlar için özetliyim.
    Ayın 13unde 60132 sipariş no ile sipariş verdim 27'sine kadar oyaladılar ve kargolanmadı.27sinden beri kesinlikle ulaşamadık.Firma battı yada herneyse sonuç olarak adamlarda piyasada yok bilgisayarlarda telefonlarda.Ayrıca ortalıkta mağdur sayısı 400 falan diye duyumlar geliyo.Kesinlikle yanlış.Burda bile rahat 400 kişinin çıkacagına eminim.Bu foruma uye olmayanlardan magdur olanlarda var hala hiç bişeyden haberi olmayanlarda var diger forumlar ve facebook gruplarında olanlarda var.Mağdur sayısı kesinlikle çok fazla.

    Bugün İş bankasına Ödeme İtiraz Dilekçesi gönderdim.Sonuçlarını yine buraya yazarım.

    Gelelim bu konudaki ve Facebook gruplarındaki durumlara.Öncelikle şunu kesinlikle belirtiyim gerek bu konuda olsun gerekse o gruplarda olsun ulaşmaya çalıştığımız malum firma elemanları cirit atıyor.Yani bu adamlar aranızda bunlarıda okuyor.Bunu görmek çok basit.Artık ben Sinan'ı aradım söyle dedi böyle paramı aldım diyenlere ben inanmıyorum sizinde inanmanızı tavsiye etmiyorum.Dün burda mağdurum diyenler yada diğerleri bi şekilde bu adamın numarasını bulup görüştüğünü söylüyor , diğer vatandaş cıkıyo bu sefer ortaya o da diyoki bende arayıp görüştüm ve bana bu şekilde kimseyle görüşmedigini söyledi diyor ve para falan almadım diyor.Ben bu konulara pek fazla kafa yormuyorum kısacası kanıt olmadan sözlü açıklamalara inanmamanızı rica ediyorum.Yani burda demek istediğim sizin artık firmadan bi beklentiniz yok ve olmamalıda, işiniz artık resmi kurumlarla ve bankalarınızla.Size bekleyin adamlar parayı ödeyecek diyenlere inanmamanızı tavsiye ediyorum.Ödeyeceksede sen yinede başvurunu yap kardeşim bekleme yani hakkını ara.

    Ve gelelim bu olaydan kendine pay çıkarmaya çalışanlara ve de insanlıktan nasibini alamamış dalga geçen trollere.
    Birincisi siz bu kadar insanı beleşcilikle suclayamazsınız.Neden ? Örnek vereyim karşınızda 2 tane yılların tecrubesi ve güvenilir dukkan var ve sen A ürününü alacaksın.1ci dukkan kampanyayla bu urunu 1e satarken 2ci dukkan 1.5 liraya satıyosa ve sen gidip 2cisinden alıyosan kusura bakma ama bu senin beyninle alakalıdır.Yani benim anlatmak istediğim; insanlara bi fırsat verilmiş ve insanlarda bunu kullanmak istemiş olay bundan ibaret.Yani sizin dalga geçtiginiz gibi bi beleşcilik yok ortada.Bu devirde kim kime beleş bişey veriyomuş :) Bu beleş olayıyla ilgili cuk oturacak bi laf var ama ban riski alamam su durumda yoksa size güzelce oturtturmayıda bilirdim.

    İkincisi burdaki insanların hepsi kampanya için sipariş vermedi.Şahsen ben piyasa fiyatından 50 TL dusuğe sipariş verdim eğer 50 TL beleşcilige fırsatcılıga giriyosa diyecek bişey yok size.Amacım hızlı bi şekilde gelmesiydi ama olmadı.Yani burdakilerin bi çoğu kampanyadan çok güvenilir olduğundan aldı.Şimdi biz size söyledik defalarca diyenlere gelelim.Abi kandırmayın kendinizi bundan 1 ay önce pcdepo gibi bi firma yoktu Türkiyede.Konuyu ilk açtığımızdada bizi aşağılayıp firmanın kesinlikle böyle yapmıycağını söyleyip bize inanmıyodunuz.Şimdi olay beleşcilige fırsatçılığa döndü tabi .Burdaki herkes orda ne fiyat yazıldıysa onu ödedi.Hakim savcı avukat yada baban yaşındayım diyip artislik yapanlar falan var kusura bakma ama istersen dedem yaşında ol.Sen o yaşa o makama gelip bana destek olcağın yerde köstek olup dalga geçmeye çalışıyosan istersen dedem yaşında ol adam olamadıktan sonra farketmez.Bu gibi insanlara aldırış etmemenizi tavsiye ediyorum.Son olarak sunuda ekleyeyim tabikide bişeyler bilip adam gibi uyaranlar olmuştur illaki olaylar hiç başlamadan önce.Ama en basitinden benim hiç haberim olmadı.Bu insanlara teşekkür ediyorum.Bu trolluk yapanlarda yaptıklarının karşılıgını alacaklarından suphe etmesinler.Ayıptır .Biz düştük insallah sizde dusersiniz demiyorum ama umarım bigun bu insanları anlarsınız o zaman görursunuz o cocuk bezlerini kime tutuyolar ;)

    Gelelim yapacaklarımıza ;


    Kredi Kartıyla Alanların Yapması Gerekenler ve önemli durumlar:
    1)İlk önce bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp şu tarihte ödeme yaptığınızı ve ürününüzün gelmediğini ve de malum firmaya ulaşamadığınızı belirtip ne yapmanız gerektiğini sorun.Onlar sizden ilk adım olarak dilekçe isteyecekler.(İş bankası bu tip durumlar için hazır form mevcut hepsini aşağı ekleyeceğim)
    2)Dilekçenizi anlaşılır bi şekilde , bütün bilgileri kapsayacak bir biçimde yazın ve bankanın size vermiş olduğu fax numarasına gönderin.
    3)İşinizi hızlandırmak amacıyla kesinlikle bankaya yalan söylemeyin.Ne olduysa aynısını belirtin.
    4) Ben bunları beceremem diyenler en basitinden şubeye gidip derdini anlatabilir.
    5)Kesinlikle sipariş verdiğinize dair elinizde belge olsun .Yoksa pcdepo.com'a girip siparişinizin durumunu SS alın.Banka sizden bunu isteyebilir.
    6)Bankalar size bu parayı iade etmek zorunda kesinlikle hakkınızı arayın.(Bildiğim kadarıyla bu şekilde olması lazım)


    Havale-Eft ile alanların yapması gerekenler ve önemli durumlar-tavsiyeler:
    Öncelikle bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağımı ve daha sonra araştırıp burayı güncelleyeceğimi belirteyim.

    1)Kesinlikle siparişinizin/sipariş durumunuzun pcdepo.com'dan SS'sini alın.Hatta malum firma ile mailleştiyseniz onlarıda belgeleyin hazır olsun.Yani elinizde ne kadar çok kanıt olursa işiniz o kadar kolay olur.
    2)Ödeme yaptığınıza dair dekont-fiş işinize çok yarayacaktır.
    3)Bu belgelerle Tüketici Hakem Heyetlerine ve savcılığa başvuru yapın.
    4)Bu konudaki ve Facebook gruplarındaki asılsız bilgilere kulak asmayın başvurularınızı gecikmeden yapın.

    Önemli NOTLAR
    Bi sorununuz yada yardımcı olabilcegim bişey varsa mutlaka mesaj atın.Eğer eklemem gereken bişeyi atladıysam onuda belirtinki herkes durumun farkında olsun.
    Tekrar söylüyorum onla gorustum bunla gorustum ama numara veremem diyenlere inanmayın ya trolldur yada onların adamıdır.Heleki bu sekilde acıklama yapıp bekleyin savcılıga gitmeyin diyenlere kesinlikle inanmayın.Tekrar tekrar belirteyim arkadaşlar bekleyecek bi durum kalmadı en kısa zamanda biyerlere başvurunuzu yapıp hakkınızı arayın.

    Şimdilik aklıma gelenler bu kadar iş yorgunluğuyla..Yukarda belirttiğim gibi güncelleme yapacağım.Unuttuklarım yada eklemem gerekenler varsa mutlaka belirtin.Ayrıca sipariş numarası 67000'den sonra olanlar mesaj yoluyla bana ulaştırırsa çok iyi olur.
    Yardımcı olan,etmek isteyipte imkanı olmayan bizim yanımızda olan abilerime kardeşlerime çok çok teşekkur ediyorum.Burda sipariş vermeyip olayla hiç alakası olmayip bizim için 3 kere pcdepo ofislerine giden adam gibi adamlarda var bunlarıda bilin arkadaşlar.Herkese geçmiş olsun inşallah bu olay kısa surede mutlu sonla biter.



    04.11.2015 SON GÜNCELLEME !
    Arkadaşlar ben az önce ekstreme ulaşabildim ve hesap özetinde "EKSA ELEKTRONİK BİLG İSTANBUL TR" yazıyor ? Pcdepo-Norma yada yan şirketleriyle alakası yok hiç bişey anlamadım şimdi arıyorum bu EKSA'yı bakalım nolcak.

    EKSA'yi aradim ve arastirdim az bisey. Malum firmanin calistigi pos bayisiymis. Normalde kendi isimlerine siparis geciyolarmis ama isin sonlarina dogru EKSAdan gecmisler siparisleri. Siz bu isin neresindesiniz diye sordum. Adam bana siz bizden sonraki magdursunuz dedi. Nasil carptilarsa adamlari icim cizladi. Adamlar uzaktan yakindan kimle alakaliysa hepsini carpmis. Eksa'daki mudur arayanlari not ettigini malum sahislara ulasamadigini ve ulastiginda iletecegini soyledi.Sonuc olarak ekstrede eksa yazmasinin problem olmadigini siparisini alamadiysan bankaya basvurup parami alabilecegimi soyledi. Yani bi sorun yok. Ayrica bu ekstrede EKSA yazani daha once hic gormemistim sadece bende yaziyo yani benim gordugum bugune kadar. EKSA muduruyse arayanlari not edecegini soylediginden dolayi magdur sayisi git gide artiyor demekki.

    06.11.2015 GÜNCELLEME !
    Arkadaşlar yapıkredi bankası parayı hesabıma geri yatırdı bilginiz olsun.İşBank'ın internet subesi bende olmadıgı icin bakamadım onada bakıp yarın haber vericem.

    [size=2]09.11.2015 Güncelleme
    Öncelikle forumdan bi arkadaşımız havale-eft yapanlar için masrafları karsılamak şartıyla ucretsiz olarak hizmet verecek.Kendisi avukatmış isteyen varsa dava açmak vs. iletişime gecin kendisiyle baglantı kurdurayım.
    İkinci olarak bugun beni EKSA bilgisayardan aradılar.İş bankası herhangi bi işlem yapmamıs dilekcemle ilgili.Bankayı arayıp dilekceyi işleme koydurun dediler.Yani EKSA bilgisayar suan iş bankasını bekliyor.Benim anlamadıgım 2 kere gonderdigim dilekce nasıl işleme koyulmuyo anlamıyorum kime naptıkta bu durumlara dustuk cidden ilginc.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allu AKRacing -- 9 Kasım 2015; 20:57:46 >



  • Bu ülke zaten hep senin gibi düşünenler yüzünden bu durumda. Her şeye "O zaman sen de şöyle yapsaydın, o zaman sen de böyle yapmasaydın" diye cevap verenler, size göre hırsızın, suç işleyenin hiç suçu yok. Her zaman suçlu kişi mağdur olan mıdır bu ülkede?

    Bu zihniyeti iyi tanıyın. Bu zihniyet genç bir kız dolmuş şoförü tarafından öldürüldüğünde bile "o da o saatte dolmuşa binmeseymiş," diyenlerdir. Tek işleri suçluyu aklamaktır bunların. Şimdi de suçlu olan buradan sipariş verenlermiş, firma değil yani. Allah akıl vicdan versin diyeceğim ama israf olur o da, sonuçta kullanmadıktan sonra vermese de olur...
  • Adamlar ellerinde olmayan ürünü varmıs gibi gösterip ürünü satıp parasını aliyolar sonra o parayla gidip baska yerden temin ediyolar anladıgım kadarıyla tabi piyasanında altında satıyolar halkımız ilgi göstermese böyle seyler olmaz aslında ama yapacak bisey yok..
  • Benim anlamadığım nokta 2 gün önce kargosu gelenler var cumartesi elden alanlar var ve sitedeki laptop yorumlarına cevap vermişler daha dün. Ve bana daha 2 gün önce mail sttılar cevap verdiler kargo günü dışından bir yalan görmüyorum olayda o önemli tabi ama onun dışında herkesin abarttığı fibi birşey olduğunu sanmıyorum olmadı herkes toplanıp cuma günü oraya gitmeli en mantıklısı o ben dün oraya giden çocukla konştm cumartesi almış. Sonra verdiği adrese yakın bi yeri aradım açıkmış dükkan bir sorun yok dedi.
  • Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım seni destekliyorum. İstanbul da olsam firmayı protestoya gideceğim ama ne çare artık, orada olan arkadaşlardan destek bekliyoruz sadece kendilerini düşünmesinler birçok mağdur insan var bizi de bilgilendirsinler.
  • Herkese iyi akşamlar hakkımızda çıkan "iflas etti" dedikoduları gerçeği yansıtmamaktadır. Ürün tedariği ile ilgili birtakım sorunlar yaşamaktayız, yoğun sipariş aldığımızı belirttik, ürünlerinizi tabii ki göndereceğiz ama bize biraz süre verin yaklaşık 4 ay içinde bütün müşterilerimizin siparişini teslim etmeyi planlıyoruz. Herkesten firma olarak özür diliyoruz.
  • Yuh 4 aymı sakami be tedarikte sıkıntı yasiyosaniz niye stokta gösteriyosunuz ?
  • Pcdepo-Destek P kullanıcısına yanıt
    4 ay mi bu hesabin cakma olmasi dilegiyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smhyldz41

    4 ay mi bu hesabin cakma olmasi dilegiyle
    bende 12 sinde sipariş verdim 10.gününde kargoya verildi ertesi sabah bilgisayar elimdeydi her mesaj attığımda cevap verdiler ve bende hiç üstlerine gitmedim neden gecikiyor falan diye normalde çok sinirlenirim bu durumlara adamlar çünkü yoğun çalışıyor ve binlerce satış gerçekleştiriyorlar diye düşünüyorum bundan ötürü gecikiyor bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smhyldz41

    4 ay mi bu hesabin cakma olmasi dilegiyle
    4 ay mı :O
  • 4 vakte kadar teslim edecegiz yazsaydiniz bari 😄
  • Geçen gün bu konuyla ilgili yazı yazdığımda malum sitenin forumdaki adamları olmaz öyle şey şöyle böyle dediler. Bakıyorum halen de yazmaya devam ediyorlar. Ya arkadaşım Distlerden yani dağıtım firmalarında 712 usd + kdv ye alınan bir ürünü sen bi taraflarını yırtsan da daha altına alamazsın. İstersen 1000 tane al istersen 50 bin tane. Ama bu akıllı arkadaşlar neredeyse 100 dolar dan fazla indrim yapıp ürünün üstüne de 10 gün sonra kargoya verilir yazmışlar. kaç gündür bakıyorum o 10 gün hiç azalmıyor. Telefon açtım dedim ki 10 gün bekletilirmi sebep ne diye ? biz bekletiriz gibi ukalaca konuşmaya başladılar. Adamlar ucuz ürün gösterip senin paranı 10-15 gün işletip sonrada ürün yok diyecekler. Cünkü o fiyata veremezler... Bizimde bilmeyen iyi niyetli arkadaşlar bunların ağına takılıp rezil oluyorlar...
  • Ohaaaaaaaaaa!...
    4 ay mı?
    Şaka değil mi bu?
    Cuma oradayım kardeş bir de yüzüme söyleyin ar damarınız çatlamadıysa tabi ki...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

    Ohaaaaaaaaaa!...
    4 ay mı?
    Şaka değil mi bu?
    Cuma oradayım kardeş bir de yüzüme söyleyin ar damarınız çatlamadıysa tabi ki...

    Bende arayıpçduruma göre gidicem ürün oradaysa kesin gidicem.
  • Pcdepo-Destek P kullanıcısına yanıt
    Zannımca 4 gün içinde demek istedi. Sürç i lisan oldu diye umut ediyorum. 2000 TL lik siparişim ve bir 2000 TL likte sipariş iptalim var. Kredi kartına ödemeyi de yaptım.
  • pennyroyaltea kullanıcısına yanıt
    Evet sorunda bu zaten.Sipariş yoğun herkese sırayla gönderiyoruz diye bahane uyduruyolar çogu kişi iade istiyo para iadelerinide yapmıyolar hepsi yalan sıradan gönderdikleri yada yogun oldukları falan yok.Yukarıdaki arkadasın yaptıgı yorum biraz dogru gibi ama Ben kaç haftadır zorlada olsa gorusuyorum anladıgım kadarıyla stokta olmayan urunu satıyolar 13 yıllık sırketin musteriden gelen parayla bilgisayar alıp kargolıycagını sanmıyorum .Eğer öyleyse yazık gerçekten 13 yıllık amatörlüge.Gerçi bunlar her türlü amatör .Ürünü sipariş edip alana kadar hersey guzel telefonlar acılıyo sana ulasıyolar maillerine cevap geliyo ama iş kargo yada para iadesine gelince olay bitiyo ne bahane uretceklerini bilemiyolar.Zor durumda olmama ragmen yine alttan aldım olur böyle seyler dedim ama karsındakininde biraz anlayıs gostermesi lazım en azından kandırmamaları lazım .İnsanlara dogru kargolanma tarihi vermiyolar resmen kandırıp paralarını kullanıyolar milletin.Kargolama yada iade eninde sonunda oluyo ama olan vatandaşa oluyo ayıp siteye 13 yıl yazmayı biliyosan hakkını vereceksin böyle amatörlugu yurtdısından arkadas ayagıyla bilgisayar getirip satanlar yapmıyo.. Bakalım cuma gunu ne diyecekler cok merak ediyorum
  • Kyametgibi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler zamanım ve imkanım olsa gerçekten gidip görcem bilgisayar icin falan degil cidden nasıl bi yerde calısıyolar kac kısı calısıyolar bilgisayarlar nerden nasıl temin ediliyo gercekten merak ettim zamanım olursa gitcem uskudardalardı yanlıs hatırlamıyosam.2 mesajlı hesaba inanmayın 4 ay diyo :Darkadasın işi yok heralde güya dalga gececek .Hakkaten gelde bi yuzumuze söyle su 4 ayı :D dile kolay adamı ucururlar ucururlar suandada cogu kişi dava ediyo zaten.Evet farkındayım bu forumda onların elemanları cok :) bu sekilde konu acıp ban yiyen bile gördum ben burda.Bazı arkadaslar hala savunuyo saygı duyarım bişey dedigim yok pcdepoyu surekli rahatsız etmiyoruz bizde daha dogrusu kimse etmiyo insanlar haklarını arıyo ben urunu alırken 5 iş gunuydu sure benden oncekilerde 3 iş gunuymus gecen gun mail attılar 7-10 iş gunu icinde gondercez diye ve maili utanmadan 11ci is gununde attılar :) ve sonunada ben yanında laptop cantası siparis etmeme ragmen laptop cantası hediye gondercez yazmıslar abi aglıyım mı guluym mu vallahi bilemedim nasıl bi yere dustum ben diyorum bazen :D yani kim nasıl bi beddua ettiyse bunların eline dustuk. Mail ve telefon konusu gecen haftalarda fena degildi ama bu hafta ve gecen hafta salıdan sonra tamamen koptu Satış-sipariş takibi-muhasebe hangisine baglanmaya calıssanda baglanamıyosun gerci cogu zaman mesgul calıyor.Batma gbi bi durumun söz konusu oldugunu sanmıyorum siparişler gelir ama parayı kullanıp oyalıyolar işi gucu olan var iş yetistircek olan insanlar var dogum gunu hediyesi olarak alıpta rezil olan insanlar var .Pcdeponun durumunu merak ediyosanız girin şikayetvar'a okuyun
  • xEkremx kullanıcısına yanıt
    Sanırım ASUS X550JX-XX171D bu bilgisayardan bahsediyosun. ayın 10undan bu yana hergun takip ediyorum bu bilgisayarın 1800e kadar dustugunu gordum suanki fiyatı 3000 TL :D 13den sonra yani urunu aldıktan sonra yanlıs hatırlamıyosam senın konunu gormustum ama iş işten gecti tabi :) Dustuk bi kere kardesm hayırlısı bakalım hakkımzı arıycaz tatilden sonra bakalım nolcak .Bu site önceden iyiydi bende biliyodum ama suanda bunları savunanın aklından suphe ederim .Özellik le XX171D'de sorun var bilmiyorum bu bilgisayarda ne var alınca gorcez artık neyse gelişmeleri yazıcam iyi geceler herkese
  • Allu AKRacing kullanıcısına yanıt
    evet o bilgisayardan bahsediyorum. Bilgisayar 10 numara ürün harika. 128 bit 4 Gb ekran kartına sahip. Onu bile yanlış yazmışlar. Bir arkadaşım batacak kaçıp gidecek dediler ama ihtimal vermedim vermekte istemiyorum. Yazın onlarca insan ürün almış. Bende zamanında aldım sorun yaşamadım. Ama kardeşim insan bir düşünür bir bilgisayarı normal satış fiyatından %30 indirimli veriyorsa vardır bu işte bir iş denir. Bizde ticaret yaptık uygun sattığımız urunler oldu. Ama hem indirim yapıp hem 10 gün sonra vereceğiz demedik. Yanı umarım paranızı kurtarırsınız. Herkese geçmiş olsun...
    Donanım haber halen bunların nasıl reklamını yapıyor onuda anlamış değilim...
  • Arkdaşlar bende 21.10.2015 tarihinde lenovo z5070 i7 840m 4gb ekran kartlı olan modelini 2.183 e 9taksit aldım.Telefon sürekli meşgul ulaşamıyorum.Umarım bir sıkıntı yaşamayız.Ofise almıştım bakalım daha ne kadar süre bekeleyeceğiz.
  • İcim karardi sunlari okuyunca gitti 2700 desenize, peki size soyle bir soru sorayim bunlari sık bogaz ediyoruz ya birde cok ucuza satti simdi bunlar laptoplari, çıkma parcaları laptopa takarak ucuza mâl etme ihtimalleri varmi? Bir diger sorum, tut ki gonderdiler laptoplari biz bunlarin kullanilmamis urun oldugunu nasil anlayacagiz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.