Şimdi Ara

Little Big Planet Yapımcısının Yeni Oyununu 8 DK'lik Oynanış Videosuyla Tanıyın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Media Molecule, bu sene içinde duyurduğu yeni oyunu Dreams hakkında yeni bilgilerin Paris Games Week'te geleceğini duyurmuştu. Beklenen gün geldi ve oyunun nasıl bir oynanış sunacağı hakkında yeni detaylar paylaşıldı.
     
           Her oyuncunun özelleştirebileceği Imp adlı yaratıkları kontrol edeceğiz. Impleri kontrolcümüzü hareket ettirerek yöneteceğiz. Impler, oyunda karşılaştığımız karakterleri, araçlar ve hatta cansız nesnelerin içine girip onları yöneyebilecek.
     
          Geliştirici ekip oyundaki her bir rüyanın platform oyunundan bulmaca oyununa kadar farklı oynanış sunacağını dile getiriyor. Dreams'teki her bir kapı bizleri bambaşka evrenlere götürecek. Videodan girdiğimiz kapı da bizleri yeni bir hikayeye götürüyor. Mekan tasarımlarına baktığımızda geliştirici ekibin oldukça başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Firma, farklı kostümler ve farklı boyutlarda binlerce karakterin emrimize sunulacağını belirtiyor.
     
           Yayınlanan ikinci videoda ise iki oyuncunun Dreams'te neler yapabileceğini bizlere gösteriyor. PlayStation 4 için özel olarak gelen Dreams'e ait beta sürecinin 2016 yılında açılacağını belirtelim. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Bu adamlar özgün tarzları ile oyun dünyasında sivriliyorlar. Bakalım bu yeni projelerine, oyuncuların reaksiyonu ne şekilde olacak.
  • twicthti açtığımda bu oyunu gösteriyorlardı çok değişe benziyor :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bunda kendi oyununuzu hatta animasyonunuzu kendi modellemeleriniz ile hazırlayıp ortama salabiliyorsunuz dahası ps4 için herkesin kullanabileceği zbrush gibi güzel bir eklenti yapmış adamlar. Tutarsa devrimsel bir deneyim olabilir. En kötü çöp adam hazırla koy oyun yap.
  • Adamlarin kendisi de ozgun bak:) oyunlari da ozgun oluyor iste :P. Enteresan tipler , kafa da enteresan calisiyor ama guzel calisiyor...
  • kalitesiz bir şey çıkacağı kesin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yaratıcı farklı yeni oyunlar yapıyorlar nesli kazanıyorlar. Bu işler para değil yetenek ister. Sony stüdyolarını tebrik ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.