Şimdi Ara

Minecraft Yapımcı Firmasının Yeni Oyunu 2016'ya Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Her ne kadar Oxeye tarafından geliştirilse de Minecraft'ın yapımcı firması Mojang'ın özel desteğini alan proje Cobalt, normalde bu ayın sonunda çıkışını yapacaktı. Ancak yaşanan problemlerin ardından yapımcı ekip Cobalt'ın çıkışını erteleme kararı aldı.
     
        Belirtilenlere göre Cobalt'ı bu ayın sonunda değil, 2016'nın Şubat ayında piyasada göreceğiz. Yapımcı ekip ertelenme nedeni olarak oyunda gereğinden fazla bug'ın bulunmasını gösteriyor. Kendilerini rahat hissetmek istediklerini belirten yapımcı ekip, oyunun her modunda sorunsuz bir deneyim için uğraşıyor.
     








  • minecraft gibi bi oyunu ufacık bi ekiple 2-3 yılda yaptı. cobalt gibi kıytırık bi oyunu kaç yıl oldu milyar dolarları olmasına rağmen hala bitiremedi.
  • Minecraft gibi bir oyunları varken hiç oyun yapmalarına gerek yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    minecraft gibi bi oyunu ufacık bi ekiple 2-3 yılda yaptı. cobalt gibi kıytırık bi oyunu kaç yıl oldu milyar dolarları olmasına rağmen hala bitiremedi.

    "yaptı" derken? Oyun bir anda ortaya atılmadı ki. Şuan ki haline çeşitli güncellemeler içinde geldi. Ayrıca direkt bir ekiple "hadi Minecraft diye bir oyun yapalım" diye başlamadı. Belli bir süre içinde bizim Minecraft dediğimiz halini aldı.
  • Fujita kullanıcısına yanıt
    oyunun 1.0 ı demek yapıldı demek oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    oyunun 1.0 ı demek yapıldı demek oluyor.

    Oyunun 1.0.0 versiyonu da 2 yıl içinde yapılmadı ki ne alaka? 3-4 ay içinde ilk indirilebilir sürümü çıkartıldı alpha olarak. Ondan öncesinde de yapımcısı bir şeyler ekleyerek 1.0.0 haline getirdi. Aşağıda ki linkten görebilirsin nasıl yapıldığını.

    http://minecraft.gamepedia.com/Version_history




  • Fujita kullanıcısına yanıt
    bende çeşitli oyunlar yaptım işler nasıl olur gereğinden fazla bilgiye sahibim. ben 2-3 yılı salladım orasına takıldıysan eğer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.