Şimdi Ara

Elite: Dangerous'ın Eklenti Paketi için Yayınlanan Uzun Oynanış Videosu Karşınızda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Bildiğiniz gibi Frontier, Elite: Dangerous'un yeni eklenti paketiyle birlikte oyuna gezegenlere inme ve bu gezegenleri keşfetme şansı ekleyecek. Geliştirici ekip düzenlediği canlı yayın etkinliğinde oyunun yeni eklenti paketi Horizon'ın bir kısmını oyunculara tanıttı.
     
           Düzenlenen canlı yayında Horizon'ın oyuna getireceği Surface Recon Vehicles yani Yüzey Keşif Taşıtları'na yakından bakıyoruz. Uzay gemilerine göre daha küçük olan bu araçlarla iniş yaptığımız gezegenleri gezebileceğiz. Horizon'ın sadece bu kısmına yoğunlaşılan oynanış videosunda keşif araçlarının yol tutuşu ve kontrolü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 
     
           Horizon'ın oyuna sadece bu yeni araçları getirmediğini belirtelim. Bu eklenti paketiyle birlikte oyuna co-op multiplayer ve özelleştirilebilir karakterler de eklenecek. Horizon paketi hakkında yeni detaylar geldikçe sizlere aktaracağız. Bahsettiğimiz canlı yayını aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • gezegenlere inmemizin bir amaca hizmet ettiğine inanmak istiyorum. gezmek için iniliyorsa gezmekten başka birşey yapmayacaksak hiç bir anlamı yok.
  • vay oyun güzele benziyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: einhander

    gezegenlere inmemizin bir amaca hizmet ettiğine inanmak istiyorum. gezmek için iniliyorsa gezmekten başka birşey yapmayacaksak hiç bir anlamı yok.


    Uzaylı mı avlayalım illa??!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gezegenlere inme bu eklentiyle beraber hemen gelmeyecek. Videodan da görüldüğü üzere atmosferi olmayan büyük çaplı astroidlere inebiliyoruz sadece. Gezegenlere first person görüş açısıyla inebilmeyi sonradan getireceklerini söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Bu haliyle çokta heyecanlandırdığını söyleyemeyeceğim kendi adıma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.