Şimdi Ara

Xbox One Kullanıcılarının 'Büyük Çoğunluğu' Kinect Kullanmaya Devam Ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Kinect zorunluluğuyla birlikte piyasaya çıkan Xbox One'dan daha sonrasında bu şart kaldırılmıştı. Buna rağmen Microsoft'un pazarlama yetkililerinden Mike Nichols'un yaptığı açıklamalara göre Xbox One kullanıcılarının büyük çoğunluğu Kinect kullanmaya devam ediyor.
     
        Yaptığı açıklamalarda net veriler paylaşmayan Mike Nichols, kullanım amaçlarının büyük kısmının oyunculukla ilgili olmadığını belirtiyor. Mike Nichols, "Kinect kullanan kullanıcılarımızın hala büyük bir çoğunlukta olduğunu söyleyebilirim. Oyunlar için az kullanılıyor olabilir fakat arayüz kullanmada ve yüz tanımlı giriş kullanımında Kinect kullanılmaya devam ediyor." açıklamalarını yaptı.
     








  • xbox one da adam gibi bir tane kinect oyunu mu var ki kullananlar bile oyun icin icin kullansin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • xbox 360 ta almıştım lakin benim düşündüğüm şekilde microsoft düşünmediği için xb1 a almadım gerek yok hani iletişimle oynamak isteyen zaten konsolla gelen kulaklığı kullanabilirler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sesli komut bile yeterli Kinect'i kullanmaya devam etmek için, ama yeterli bir sebepte değil sesli komut özelliği için Kinect almak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Skype, sesli komutlar ( özellikle Xbox açma ve kapama) , dans - fitness oyunları ve yüz tanıma özellikleri en çok kullandığım Kinect özellikleri.
    Arada bir Kinect oyunları çıkıyor ama demo dışında satın aldığım olmadı. Belki çocuklar için Fruit Ninja Kinect alınabilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hangi AAA oyunda kullanılıyor? Millet niye para versin buna, anca algı operasyonu yapıyorlar akılları sıra "HERKES KULLANIYOR" diyerek milletin dikkatini çekip sattırmaya çalışıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MonacoDoom

    Hangi AAA oyunda kullanılıyor? Millet niye para versin buna, anca algı operasyonu yapıyorlar akılları sıra "HERKES KULLANIYOR" diyerek milletin dikkatini çekip sattırmaya çalışıyorlar.


    belli ki sen haberi anlamamışsın orada herkes kullanıyor dememiş
    Kinect kullanan kullanıcılarımızın hala büyük bir çoğunlukta olduğunu söyleyebilirim.

    diye geçmiş + herşey AAA oyun demek değil ufak çaplı oyunlarda çok tutuluyor bir çok hayranı var ve kinect çoğu şey içinde kullanılabiliyor araştır derim
  • Xbox farklı kollarda çıkarsa süper olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.