Şimdi Ara

Nintendo'nun Yeni Konsolu Taşınabilir Parçalar Bulunduracak & Konsoldan Yeni Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •        Nintendo'nun yeni bir konsol üzerinde çalıştığı biliniyor. NX kod adlı bu yeni konsol hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. The Wall Street Journal'ın yayınladığı rapora göre Nintendo, yeni konsolunu üçüncü parti geliştiricilere gönderdi bile.
     
           Nintendo, şimdilik konsolun hangi firmalara gönderildiğini açıklamadı. Nintendo'nun konsolu gönderdiği firmalardan birisi Square Enix olabilir. Daha önce Sqaure Enix, Dragon Quest X ve Dragon Quest XI'in NX'e geleceğini söylemişti. Firma daha sonra bu durumun sadece "düşünce" aşamasında olduğunu dile getirdi.
     
           The Wall Street'in verdiği bilgiler arasında NX hakkında detaylar da bulunuyor. Belirtilene göre NX'te taşınabilir olarak kullanılacak en az bir parça bulunacak. Bu parçanın konsola yakın olması gerekip gerekmediği henüz bilinmiyor.  Bildiğiniz gibi Nintendo Wii U'da oyunlarınızı kontrolcü üzerinden oynayabiliyorsunuz ancak böyle yapmak için kontrolcüyü, ana makinaya yakın tutmanız gerek. Nintendo, NX ile birlikte bu sistemi daha da geliştirmiş gibi görünüyor.
     
            NX'in donanım gücüne baktığımızda Nintendo'nun, bu yeni konsolda, sektörün en iyi çiplerinden birini kullandığı söyleniyor. Böylelikle NX'te yüksek grafikler görmek mümkün olacak. Son olarak NX'in çıkış tarihi için yapılan tahminlerin 2016 olduğunu söyleyelim.
     
            Nintendo'nun çıkarmış olduğu son konsol Wii U'nun 2012'den bu yana 10 milyon satarak beklenilenden az sattığını hatırlatalım. Firmanın taşınabilir parçaya sahip bu yeni cihaz hakkında neler düşündüğünüzü, konsol hakkındaki beklentilerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.
     








  • PS4 ve XO'nun gidişini iyi görmüyorum adamakıllı bir donanımla çıkarsa NX onları sağlam tokatlayabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo az satıyor öz satıyor.Kullanıcı kitlesi kemikleşmiş ve ne istediğini bilen bir kitle.Nintendo için 4 sene aradan sonra yeni bir konsol çıkarmak bu nesil için bence gayet mantıkl bir hamleı.PS4 ve XBOXONE 2016-2017 gibi konsol çıkartamayacağına göre Nintendo uzunca bir süre bu konsollardan daha üstün bir donanımla,daha güçlü bir şekilde piyasada olacak.Bu da şu ana kadar görmeye alışık olmadığımız bir durum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: F355 Challenge

    PS4 ve XO'nun gidişini iyi görmüyorum adamakıllı bir donanımla çıkarsa NX onları sağlam tokatlayabilir.


    günümüz internet çağı hangi online altyapı ile dağıtacak.her şey single player grafik değil.altyapı da önemli yani tamam mario zelda vb. exc. güzel hoşta nereye kadar yani sürekli prenses kurtarıp yeşil kıyafetimizle mi gezicez.geliştirmeleri gereken çok şey var.tabi benim düşüncelerim böyle herkesin görüşü farklı olabilir :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nintendo nun yeri ayrıdır her zaman. Başarısız denilen WİİU yu bile çocuklarım sürekli oynuyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hibrit bir konsol olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tahminimce yanındaki aparat bu kez vita gibi remote play yapabilecek veya remote play de yapabilen bi el konsolu olacak ikisini bundle halinde satacaklar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aterikasedi

    Nintendo az satıyor öz satıyor.Kullanıcı kitlesi kemikleşmiş ve ne istediğini bilen bir kitle.Nintendo için 4 sene aradan sonra yeni bir konsol çıkarmak bu nesil için bence gayet mantıkl bir hamleı.PS4 ve XBOXONE 2016-2017 gibi konsol çıkartamayacağına göre Nintendo uzunca bir süre bu konsollardan daha üstün bir donanımla,daha güçlü bir şekilde piyasada olacak.Bu da şu ana kadar görmeye alışık olmadığımız bir durum.


    Az satıyor öz satıyor durumu yok ortada.Kabul edilmiş birşey wii milyonlar satarken wiiu yukarda yazdığı gibi 10 milyon civarı satabiliyor anca.Umarım bu konsolla wiideki günlerine geri döner nintendo
  • bunada 99in1 mario yapsın nintendo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo, But Our Princess is in Another Castle! lı daha ne kadar pazarlamayı düşünüyorsun. Yeni IP üret yeniiiiiii

    Az birazda God of War gibi Halo gibi yetişkin içerikli oyunlarda yap.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her şey güzel,Güzel bir sistemlede çıkarsın eyvallah ancak Server konusunda ne durumdalar acaba ? Veya yıllardır konsola yanaştırmadıkları geliştiricilerle nasıl bağ kuracaklar veya bazı problemler yaşarlar mı ? Üstüne sistem iyi olacaksa fiyat ne alemde olur ? Ayrıca PS4 ve X1'in satışları gayet iyi bu kadar yayılmış sistemleri ve geliştiricileri havada kapmaya çalışıp ufakta olsa avantaj sağlamaya çalışan 2 büyük şirketin önüne geçebileceklerini zannetmiyorum.Ayrıca EXC oyunlar konusunda artık biraz daha yetişkin işi oyunlarada yönelmeleri gerekecek farklı kesimlere hitap için.Ben PS4 satıp mario oynamak istemiyorum NX'te sadece.Demek istediğim bu.
    Ayrıca PS4 ve X1 cephesi sağlam çıkan bir Nintendo konsolu karşısında suskun kalacaklarını zannetmiyorum.Zaten 2016'da 3. yaşlarını bulacaklar NXte henüz açıklanmadı bile sene sonunu bulur çıkması.Yani 1-2 sene içinde atak gelir en azından PS cephesinden.
    Ayrıca sürekli tekrarlıyorum bu nesil teknik çok uzun süre piyasada kalamaz.Zaten normal 5-6 senede bir yeni konsoldur.Önceki konsollarda durum böyleydi.PS1-2 geçiş 5 sene aralıklarla olmuş.PS3'ü uzun süre piyasada tutma hatalarını anladıklarını ve tekrar 5-6 yılda bir konsol olayına döndüklerini düşünüyorum.




  • Bu NX donanımı çok sağlam çıkarsa ps4 xbox one gelen oyunlarda gelcekmi ? tomb raider fallout gibi yoksa yine bildikleri yoldanmı gitçekler aynı oyunları çıkartcaklar şahsen öyle olursa benim ilgimi hiç çekmez isterse 4k oyun oynatsın diğer kitleride çekmeleri lazım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Telefon oyunu yapmayı bırakıp AAA oyunları yönelirlerse tutabilir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • patren kullanıcısına yanıt
    Diğer oyunların gelmemesinin sorumlusu Nintendo değil ki. Fifa gibi ünlü bir oyun her sene Nintendo konsoluna gelirken son senelerde gelmiyor. Neden mi? Diğer firmalar uğraşmak istemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    Telefon oyunu yapmayı bırakıp AAA oyunları yönelirlerse tutabilir


    Allahım yarabbim ya bismillah...... Bu nasıl bir .... neyse......

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 8. next-gen konsolların çıkalı 2 yıl oldu, Nintendo NX ile her kesimden oyuncuların ilgisini çekerse (kaslı ve öfkeli) diğer yapımcılar için 3. gelir kapısı olmaması için hiç 1 neden yok, geriye uyumuda olursa miss...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    8. next-gen konsolların çıkalı 2 yıl oldu, Nintendo NX ile her kesimden oyuncuların ilgisini çekerse (kaslı ve öfkeli) diğer yapımcılar için 3. gelir kapısı olmaması için hiç 1 neden yok, geriye uyumuda olursa miss...

    Hocam bilirmisim bilmem! Bir ara Fusion ve Fusion Termal kod adli iki Nintendo konsolunun donanim özellikleri yayilmisti nete.Eger o sadece bir sallamasyondan ibaret degil ise,günümüz konsol oyuncularinin güc ve donanim tutkusunu gözy önüne aldigimizda,Nintendo bu konsollarin bir sonraki agabeyleri cikana kadar 2 yil icinde ikisinin yaptigi toplam satisi gecer...Ne enteresandir ki burda da Nintendo'nun iki ayri konsol üzerinde calistigi anlatiliyor.Acep dogrumu o söylenti.

    Onu gectim zaten adamlarin baska da bi secenegi kalmadi....Ya kasli iri yari bi donanimla gelip 3.Parti yapimci desteginide alicaklar yada günümüz oyunculari sayesinde piyasadan kaybolacaklar...PS4 1080p den 10 milyon fark koyduysa en büyük rakibine,kimse bana konsol exclusive oyun icin alinir demesin ki cihazda oyun yok




  • Buda tutmayacak, çünkü halen snesteki kontrolculer gibi kontrolculer çıkaracak sonra niye bu gamepad dandik diye yine satmayacak.
  • Tabi ki herkesin fikri kendine fakat, 27 yaşındayım ve 3ds ile pcden almadığım zevki alıyorum oyunlar dışarıdan çocuk oyunu gibi görünse de her yaşa hitap ediyor, ön yargıları kırmak gerek. Şöyle düşünmek lazım atari döneminde babalarımız annelerimiz oynamadı mı atariyi, gayet de oynadılar.

    Nintendonun yaptığı oyunların hem sağlam hikayesi hemde iyi bir gameplayi var. Metroid, kirby, zelda, monster hunter, pokemon, mario bunlar zaten puan olarak da ortalamaları yerle bir etmiş oyunlar. Ne yani inceleyen tüm editörler çocuk oyununa göre mi puanı verdiler...

    Elbet ki herkesin fikri kendine lakin eğer bir cümle yazılacaksa azıcık mantık lütfen. Wii u başarısız bana göre de çünkü 3. Parti desteği almadı, halbu ki wii de 3. Parti desteği almış ve konsola öz oynanışla daha farklı bir oyun tecrübesi kazandırmıştı kullanıcalara. Wii u wii kadar yenilikçi olamadı o yüzden bu şekilde bir durumla karşılaştı bence. He bana sorarsan wii u'ya gene eğlenceli çıkmış onca güzel oyun var. Sadece nintendonun oyunları yeter ama kitle yelpazesini ne malesef geniş tutamıyor bu bakış açısıyla.

    Umarım iyi işlere imza atarlar çünkü bu adamlar oyun sektörünün mihenk taşı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewertyx -- 17 Ekim 2015; 15:58:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    8. next-gen konsolların çıkalı 2 yıl oldu, Nintendo NX ile her kesimden oyuncuların ilgisini çekerse (kaslı ve öfkeli) diğer yapımcılar için 3. gelir kapısı olmaması için hiç 1 neden yok, geriye uyumuda olursa miss...

    Hocam bilirmisim bilmem! Bir ara Fusion ve Fusion Termal kod adli iki Nintendo konsolunun donanim özellikleri yayilmisti nete.Eger o sadece bir sallamasyondan ibaret degil ise,günümüz konsol oyuncularinin güc ve donanim tutkusunu gözy önüne aldigimizda,Nintendo bu konsollarin bir sonraki agabeyleri cikana kadar 2 yil icinde ikisinin yaptigi toplam satisi gecer...Ne enteresandir ki burda da Nintendo'nun iki ayri konsol üzerinde calistigi anlatiliyor.Acep dogrumu o söylenti.

    Onu gectim zaten adamlarin baska da bi secenegi kalmadi....Ya kasli iri yari bi donanimla gelip 3.Parti yapimci desteginide alicaklar yada günümüz oyunculari sayesinde piyasadan kaybolacaklar...PS4 1080p den 10 milyon fark koyduysa en büyük rakibine,kimse bana konsol exclusive oyun icin alinir demesin ki cihazda oyun yok

    Nintendo Fusion konsollun teknik özellikleri net aleminde gezindi. Burda Nintendonun bazı haberlerinde donanımı paylaşmıştım lakin Resmi olarak doğrulmadı ki ortada Fusion yok..
    Nintendo NX 1080p/60fps ile noktayı koyarsa ki Nintendo oyunları 60fpsdir...en kaslı konsolu ürettiğini iddia eden firmada (1080p/30fps) cevabı alır oturur




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.