Şimdi Ara

Heroes of the Storm'un Oyun Bulma Sistemine Düzenleme Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Blizzard'ın MOBA oyunu Heroes of the Storm'un oyun bulma(matchmaking) sistemi için büyük çaplı bir düzenleme geliyor. Yapılacak düzenlemelerle beraber Blizzard, daha dengeli bir oyun hedefliyor.
     
        Oyunun topluluk yöneticisinin yaptığı açıklamalara göre sistemde bulunan bir takım hatalar yeni güncellemelerle beraber giderilecek. Böylelikle maçlardaki oyuncular arasında yetenek farklarında bir uçurum bulunmayacak, her oyuncu kendi dengiyle eşleşebilecek. Henüz çıkış tarihi verilmeyen güncelleme matchmaking kısmında maksimum bekleme süresini de 10 dakikaya çıkaracak.
     








  • Moba türevi oyunlarda maç eşleştirme sistemleri her ne kadar iyileştirilmeye çalışılırsa çalışılsın asla akıcı bir biçimde olmayacaktır. Bu sistem tamamen şans işi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyuncuları bırbırıne denk eşleştirseler bile çekişmeli maçlar yıne kolay kolay cıkmayacaktır cunkı hepımız ınsanım bır anımız dıger anımızı tutmuyor bır mac ıyı oynadıysa bır sonrakı mac kotu oynuyoruz boyle bakıldıgında 10 kısınınde cok ıyı oynadıgı oyuna denk gelmek buyuk şans.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.