Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Twilight Princess'in HD Sürümü Göründü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Son dönemde The Legend of Zelda serisinin bazı oyunlarını HD uyarlamalarla beraber güncel platformlara çıkaran Nintendo, Wii U'ya özel Zelda oyunu gelene kadar bu yöntemi devam ettirecek gibi görünüyor. Nintendo'nun güncelleme sunucularında The Legend of Zelda: Twilight Princess'in HD sürümü listelendi.
     
        Nintendo sunucularındaki listelemenin Wii U için gerçekleştirildiğini belirtmekte fayda var. The Legend of Zelda: Twilight Princess Wii'ye özel olarak çıkışını yapmıştı. Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi Twilight Princess de oldukça olumlu inceleme sonuçlarıyla karşımıza çıkmıştı.
     








  • wind waker dan sonra bide bu gelio artık dayanamam alırım wii u yu zaten xenoblade gelio aralıkta kaçarı yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Twilight Princess gerçekten muhteşem bir oyun. Tek başına konsol sattıracak kalitede. Alxy le birlikte gördüğüm en muhteşem yardımcı karakter (ki Alyx den daha iyi diyene itiraz etmem) bu oyunda. İsmini vermeyeyim, henüz oynamayanlar vardır ama şu kadarını söyleyim, muhteşem bir yardımcı karakter, epikliğin, sanatsallığın, muhteşemliğin tanımını baştan yazmış mükemmel bir oyun sizi bekliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Midorima

    Twilight Princess gerçekten muhteşem bir oyun. Tek başına konsol sattıracak kalitede. Alxy le birlikte gördüğüm en muhteşem yardımcı karakter (ki Alyx den daha iyi diyene itiraz etmem) bu oyunda. İsmini vermeyeyim, henüz oynamayanlar vardır ama şu kadarını söyleyim, muhteşem bir yardımcı karakter, epikliğin, sanatsallığın, muhteşemliğin tanımını baştan yazmış mükemmel bir oyun sizi bekliyor.

    Bu yaz wii u un wii modunda başlamıştım gamecube versiyonuna ama başka oyunlar girdi araya (xenoblade gibi uzun oyunlar) başında bıraktım ama çok istiyorum oynamayı. Bu haberi de duyunca offf artık kesin beklemeliyim HD olarak gelicekse :D
  • forums dolphin emu da en çok hd texture pack ı olan oyun; 5-6 tane vardı en son. Ben tomoyanınkini kullanıyorum mesela. O değilde Ocarina ya FF7 de olduğıu gibi bi remake gelse ortalık yıkılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.