Şimdi Ara

No Man's Sky'ın Yapımcısı The Late Show Programına Konuk Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      No Man's Sky'ın geliştirici ekibi Hello Games'ten Sean Murray, geçtiğimiz gün The Late Show With Stephen Colbert adlı talk show programına katıldı. Murray, programda oyunu tanıtırken No Man's Sky'a ait kısa bir gösterim yaptı.
     
          Programın başında Murray'e oyunun ne zaman çıkacağı soruldu. Ne yazık ki Murray, bu soruyu yanıtsız bıraktı. Daha sonra yapımcı oyunun evreninin ne kadar büyük olduğunu oyunculara tekrar hatırlattı. Oynanış görüntüsüne geçtiğimizde ise No Man's Sky'ın isimlendirme mekaniğine vurgu yapıldı. Murray, karşılaştığı bazı canlılara, gezegenlere ve hatta güneş sistemine Colbert benzeri isimler verdi.
     
         No Man's Sky, PS4 ve PC'ye aynı gün çıkacak olsa da oyunun ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor. Bahsettiğimiz oynanış görüntüsünü aşağıdan izleyebilirsiniz. 
     








  • Stephen Colbert e bayılıyorum yaa. Adam daha önceden sadece siyasetçilerle konuşurdu Şimdi pewdiepie'dan tut da no mans sky'ın yapımcısıyla bile konuşuyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun çağı değiştirecek demedi demeyin !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir yapım gerçekten umarım oyunda tekrarlar çok olmaz. Bir süreden sonra çok gezegen olmasına karşın yapılan olaylar sıkabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu da spore gibi unutulup gider.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.