Şimdi Ara

Until Dawn'ın Senaryosu 10.000 Sayfa Uzunluğundaymış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Film tadında bir deneyim sunarak oyuncuların olumlu yorumlarını alan Until Dawn, ilk başta PlayStation 3 için geliştiriliyordu. PS Move'a odaklanan bir oyun olarak hazırlanan fakat sonrasında değişime gidilen Until Dawn adına yeni bilgiler paylaşıldı.
     
        Belirtilenlere göre dört sene yapım sürecinde kalan Until Dawn için senaristler toplamda 10.000 sayfalık senaryo hazırlamışlar. İlk yapım sürecindeyken FPS oyunu olarak hazırlanan yapımın daha sonra TPS tarzına çevrildiği belirtiliyor. 
     








  • hadibe keşke fps yapsalardı üzüldüm şimdi
    fps olsa daha çok içine alırdı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • FPS bir dolu oyun varken Until Dawn gibi sinematik deneyim sunan oyunların azlığını düşününce böyle çıkması daha iyi olmuş. Bu arada senaryo ilk başta klişe başlasa hatta başında ''çok belli ne olacağı'' deseniz bile bambaşka yerlere gidiyor ve irili ufaklı bir sürü farklı hikaye var içinde, oyunun yeteri kadar üstüne düşmüşler ve özen göstermişler gerçekten.
  • oyun bence güzeldi sadece fps sıkıntısı vardı aslen bu oyunun TÜRKÇE DUBLAJ olmasını çok isterdim çünkü çok fazla konuşma var habire yazı okuyoruz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir sinema eleştirmeni olarak üçüncü sınıf bir koku filmde ne kadar klişe varsa hepsi bu oyunda var.Bu oyun alacağınıza size bir iki korku filmi öneriyimde onları izleyin hiç değilse paranız boşa gitmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 23 Eylül 2015; 20:05:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfun34_4

    Bir sinema eleştirmeni olarak üçüncü sınıf bir koku filmde ne kadar klişe varsa hepsi bu oyunda var.Bu oyun alacağınıza size bir iki korku filmi öneriyimde onları izleyin hiç değilse paranız boşa gitmez.


    Şu sıralar bir korku filmi izlemek istiyorum ve bu oyunı da oynamak istemiyorum açıkçası.Bana bir film önerebilir misiniz dediğiniz gibi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.