Şimdi Ara

Just Cause 3'ün Season Pass'i Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •         Açık dünya yapımı Just Cause 3'ün season pass'i görücüye çıktı. Belirtilene göre hava, kara ve deniz odaklı üç farklı DLC Just Cause 3'e eşlik edecek.
     
           Bu üç ana DLC'nin yanında Flame Wingsuit ve Parachute skinleri de oyunculara sunulacak. Üç ana DLC oyuna yeni görevler, silahlar, ekipmanlar, araçlar ve düşmanlar ekleyecek.  Air, Land, ve Sea DLClerinin ne zaman çıkacağı açıklanmasa da oyunun season pass'ine sahip olan oyuncuların her DLC'yi diğer oyunculardan bir hafta erken alacağı belirtiliyor. Season Pass 25 dolardan satılacak. 

          Oyun 1 Aralık'ta PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Season Pass hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere paylaşacağız.
     








  • Amnesia: The Dark Descent ücretsiz
    http://store.steampowered.com/app/57300/
  • keske multiplayer gelse

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • JC2MP'yi 300 saat oynamış ve hala oynayan biri olarak söylüyorum ki bu oyuna para verilmez. Single'ı tamam hoş, hele ki adası, grafikleri her şeyi muazzam ama konusu çok tekrar ediyor, o yüzden zevkle bitirilecek oyun değil pek. O yüzden eğer multiplayerı çıkarsa alın oyunu aksi halde parası olmayan adam almasın. Hala resmi olarak multi koymamalarına şaşıyorum ya zaten neyse.
  • Mod destegi konsolada gelecekti degilmmi bu oyunun ? Sanki bi ara oyle bir soylenti vardi.. Eger mod olayinin onu acilirsa cok uzun omurlu biotun olacaktir. Ki bildigim kadariyle jc 2 hala oynatiyor kendini..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.