Şimdi Ara

Atlus, TGS'de Persona'ya Özel Bir Sunum Düzenleyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Atlus, 17-20 Eylül'de gerçekleştirilecek olan Tokyo Game Show 2015'te Persona serisine özel bir sunum düzenleyeceğini duyurdu.
     
        Persona serisinin arkasındaki ünlü isimlerden Yumi Kawamura, Lotus Juice, Shihoko Hirata, DJ WAKA ve diğer pek çok ismin katılacağı bu sunumun detaylarının kısa zamanda duyurulacağı söyleniyor. Ancak oyuncuların genel kanısı Persona 5'in çıkış tarihinin açıklanacağı yönünde.

         Sunumdan gelen haberleri sizlere aktaracağız.








  • Ulan demeyim diyorum ama. B.k var demi kapattığın gözünde. Bir gözünü kapatmış resimdeki herif. Subliminal mesajdan geçilmiyor ortalık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 1094ali1094

    Ulan demeyim diyorum ama. B.k var demi kapattığın gözünde. Bir gözünü kapatmış resimdeki herif. Subliminal mesajdan geçilmiyor ortalık.


    Of şöyle saçma sapan yorum yapan çocuklar yok mu bunları alıcaksın internetin olmadığı bir yere koyucaksın.Böylelikle boş boş yorumlardan kurtuluruz.Habere gelirsek 3 gün sürüceğine göre diğer duyurulan persona oyunlarıyla ilgili yeni bilgiler ve hatta yeni bir persona oyunu bile görebiliriz belki

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oh be sonunda insanlar beklemekten sıkıldı artık çıkarsınlar bu yıl oyunu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben burda kişisel bi düşüncemi belirttim. Çok mu zoruna gitti de cevap verdin? Sanane benim yorumumdan, düşüncemden. Ben bilinçli birisi olarak yanlış bişeye dikkat çektim. Bilinçsiz adama saçma gelir tabi. Çıkıyorsunuz sonra insanları aşağılıyorsunuz boş boş konuşup duruyorsunuz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 1094ali1094

    Ben burda kişisel bi düşüncemi belirttim. Çok mu zoruna gitti de cevap verdin? Sanane benim yorumumdan, düşüncemden. Ben bilinçli birisi olarak yanlış bişeye dikkat çektim. Bilinçsiz adama saçma gelir tabi. Çıkıyorsunuz sonra insanları aşağılıyorsunuz boş boş konuşup duruyorsunuz.


    Bu işlerin kolayı var: Kişisel hakkını kullanıp oyunu almazsın olur biter.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.