Şimdi Ara

MGS V: Phantom Pain, İngiltere'de Yılın En Hızlı Satan 3. Oyunu Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Geçtiğimiz hafta Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ve Mad Max çıkışını yaptı. Yayınlanan verilere göre MGS V: The Phantom Pain, çıkışını yaptığı hafta İngiltere'nin en çok satan oyunu oldu. Bunun yanında oyun The Witcher 3 ve Batman: Arkham Knight'tan sonra yılın en hızlı satan üçüncü oyunu oldu.
     
          Listeyi o hafta çıkan bir diğer oyun Mad Max takip ediyor. Yeni çıkan oyunların arkasından GeoW: Ultimate Edition, Until Dawn ve Disney Infinity 3.0 geliyor. Satış listesinde görmeye alışkın olduğumuz Minecraft ise PS sürümü ile 8. Xbox sürümü ile de 9. sırada yer alıyor.
         
           Bu listenin yanında Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in satışlarının %72'si PS4'e %22'si Xbox One'a %3'ü PS3'e ve %2'si de Xbox 360'a ait. Bahsettiğimiz listeye sadece kutulu satışların dahil olduğunu bu yüzden MGS'nin platform payında PC'yi göremediğimizin altını çizelim.
     
          Shopto'dan alınan İngiltere'nin en çok satan 40 oyunu listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
     








  • http://steamspy.com/app/287700 Bu sistem doğruysa PC'de de 450 bin civarı satmış demektir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yei çıkan oyunlara ilgi duyuluyor normal zaten :) Süper oyun deneyimi yaşattı bana mgs tşk kojima gene fake attında neyse spoiler olmasın :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

  • MGS V: Phantom Pain, İngiltere'de Yılın En Hızlı Satan 3. Oyunu Oldu
  • Yalnız PS4 satışları şaşırttı beni :D Sanırım şu zamana kadar hep PS exc. olarak geldiği ve PS4 sahiplerinin çoğu eski PS platformlarından gelme olduğu için daha çok PS'de sattı.Çünkü bu oyunu alan adamın hikayeyi bilmesi gerekiyor.Hani zorunlu bir durum.Yoksa anlamı kalmaz oyunun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • fifa 16 çıkınca 4. olur en hızlı çıkış yapan oyun olarak
  • Zaten son oyundu. Adam da nalet olsun xboxa ve pc ye de çıkarayım bari demiş. Xboxcı ne anlar mgs den. Ver forzayı oynasın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapsody_izmir -- 7 Eylül 2015; 17:16:00 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yalan yok ilk defa Metal Gear Solid oynadım oda Ground Zeroes'du çok hoşuma gittiği için Phantom Pain'i de aldım 3 gündür oynuyorum yaklaşık 13 bölüm bitirdim çok hoşuma gitti hani diğer oyunlara hiç benzemiyor çok değişik bi oyun insanı harbiden bi ajan gibi hissettiriyor yanımıza aldığımız yardımcılar falan ayrı zevk katıyor özgürlük desen hat safhada bundan sonra çıkacak MGS'leri mutlaka alıcam.Ayrıca sunum çok başarılı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • MGS serisini ya PS de ya PSP de oynadım sırf bunu bozmamak için oyunu yine PS4'e aldım, böyle düşünen çok kişi olmuş olabilir.
  • Pc yi adamdan saymiyorlar. Onda da para verip aliniyor sonucta. Son cikan batman rezaletinden sonra pc ye verilen onemi anlamis olduk

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zarbo257

    Yalan yok ilk defa Metal Gear Solid oynadım oda Ground Zeroes'du çok hoşuma gittiği için Phantom Pain'i de aldım 3 gündür oynuyorum yaklaşık 13 bölüm bitirdim çok hoşuma gitti hani diğer oyunlara hiç benzemiyor çok değişik bi oyun insanı harbiden bi ajan gibi hissettiriyor yanımıza aldığımız yardımcılar falan ayrı zevk katıyor özgürlük desen hat safhada bundan sonra çıkacak MGS'leri mutlaka alıcam.Ayrıca sunum çok başarılı.


    sadsadas :D bundan sonra mgs falan çıkıcagını sanmıyorum :D ama ps4 e eskı oyunlar gelırse bende oynarım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.