Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate'ten Sanatsal Tasarımlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •   
         Hemen her sene yeni bir oyunla karşımıza çıksa da pek fazla yenilik sunamayan Assassin's Creed serisinin belkide en başarılı olarak gösterebileceğimiz yanı sanatsallığıdır. İlk oyundan bu yana çevreyi, içinde bulunduğumuz şehri ve o dönemin havasını oldukça başarılı bir şekilde veren seri, Syndicate'te de bunu başaracak gibi görünüyor.
     
          Dün Londra temalı tanıtım videosu yayınlanan oyun, yeni sanatsal tasarımları ile karşınızda. Yine Londra'dan manzaralar gördüğümüz görsellerde sanayileşen bir şehir havası oldukça iyi bir şekilde veriliyor.








  • Bu oyunun atmosferinde ve haritasında call of duty yapsalar keşke. of diyorum oooofff......

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • içinde bulunduğumuz şehri ve o dönemin havasını oldukça başarılı bir şekilde veren seri ???

    kapadokya'ya ''GEMİYLE'' gidiyordu ezio gemiyle...
  • normalde başka bir oyunda gelse methiye düzülür şu resimlerede AC olunca gram heycan yok biliyoruz çünkü yine harika bir şehir olcak binalar tarihi yerler harika olcak ama en nihayetinde çatıdan giderek birilerini dinlicez samanlıklara atlıcaz uzun otların arasına girip ıslıkla askerleri üzerimize çekecez ve sürüyle askeri 2-3 dk içinde kesebilcez bilinmeyeni hiç yok oyunun,yani heycanını yitirdi ezio'dan sonra diğer karekterler zaten sadecene öylesine olması gerektiği için konulmuş gibi ne özen var ne bişey hep aynı olay keşke revelations'da seri bitseydi. ozaman tam bir efsane olurdu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.