Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider'ın Yeni Videosu Oyunun Gizlilik Yönüne Odaklanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •       Bildiğiniz gibi Microsoft, Gamescom festivalinde Rise of the Tomb Raider için bir oynanış videosu paylaşmıştı. Yayınlanan o oynanış videosunda Lara'nın tamamen gizliliğe odaklanmadığını görmüştük. Şimdi ise yapımcı ekip tamamen gizliliğe odaklanan bir oynanış videosu paylaştı.
     
          Bu yeni videoda Gamescom'da gösterilen bölümü görüyoruz. Belirtilene göre oyundaki bölümleri etrafa ölüm saçarak geçebileceğimiz gibi kimseyi öldürmeden de ilerleyebileceğiz. Tabii ki bazı bölümlerde savaş kaçınılmaz olacak.
     
          Videoda  Lara'nın şişe veya oklarla düşmanlarını farklı yönlere çektiğini görüyoruz. Microsoft'un Gamescom gösteriminden sonra serinin bazı hayranları Lara'nın bu kadar insan öldürmesini gariplikle karşılamıştı. Bazı bölümlerde kimseyi öldürmeden ilerleyebilmek çoğu oyuncuyu sevindirecek ve oyuna tekrar oynanabilirlik katacaktır. Yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 









  • Yani olması gereken de bu bence Lara polat alemdara bağlasa nolur bi düsünsenize :D şaka bi yana bu oyunun diğer videosunu izleyince o herkesin dediğini ben de dedim Lara değil bu diye bu video olayı açıklamış :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dibinde görmüyor olmamış

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapay zeka yoktu ki zaten gizliliğe ne gerek varmis da paylasmislar bunu...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç paylaşmasalarmış daha iyi olurmuş. Yapay zeka berbat, yanından geçiyor sıfır tepki.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bulmaca gösterseler artık bide

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun 15-20 fpsde çalışıyor sanırım gözümü çok rahatsız etti akıcılık 0
  • Umarım zorluk derecesiyle ilgili bir durumdur, bu haliyle yapay zeka çok kötü gerçektende. Gizlilikle ilerlemek bu kadar kolay olmamalı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyuna özellikle bu forumda bu kadar olumsuz tepkinin gelmesinin sebebi sanırım Xbox One'a erken çıkacak olması. Bir önceki oyunu hem PC de hem de daha sonra Definitive Edition alarak PS4'de keyifle, sıkılmadan bitirdim. Serinin eski takipçileri tepki göstermekte haklı zaten bir önceki oyuna da tepki göstermişlerdi ama sonuçta bu çok satması beklenen bir oyun ve artık eskisi gibi bulmaca odaklı yapmaları pek mümkün değil, bulmaca odaklı oyunların ne kadar sattığı ortada. Gamescom videosundaki aksiyon beni rahatsız etmemişti çünkü bir önceki oyunu çok beğenen biri olarak zaten bir önceki oyunda da Lara baya bir ölüm makinesiydi, sanki bu oyunda her şeyi değiştirdiler gibi gelen tepkileri anlamadım. İlk oyunda yeteri kadar mezar, bulmaca yoktu ve en büyük eksik yanı Lara ilk defa böyle bir durumda kalmasına rağmen hemen kabullenip herkesi tarıyordu hani seriyi baştan başlattıkları için biraz çaresizliğini görseydik iyi olurdu. Fakat buna daha sonradan akıl edip, seri devam ettikçe geri dönemeyiz diyerek bu oyunda onu işleyecekler, yayınlanan psikiyatrist ile konuştuğu video ve oyunun adından onu tahmin ediyorum.




  • Sanki eski tomb raiderlar çok gizlilik içeriyordu da şimdikiler eleştiriyorlar. Gizlilik oyunlarında yapay zeka çok iyi olsa kimse oyunu bitiremez kötü olsa herkes söver maalesef bunun orta yolu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyun Unchartedi tokatlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunu oynamayı çok istiyorum. Ama lara nın ilk oyundaki gibi kendi kendine konuşmaması bence büyük eksiklik. Unchartedda da en sevdiğim şeydi bu :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Megathrone26

    Bu oyunu oynamayı çok istiyorum. Ama lara nın ilk oyundaki gibi kendi kendine konuşmaması bence büyük eksiklik. Unchartedda da en sevdiğim şeydi bu :(


    konuşuyor lara'nın ayıyla savaştığı bölümün tamamını izle 14 dk galiba buradan bile bulursun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • grafikler güzelde yapay zeka çalışılması gerekiyo

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamların dibinden geçti. Bakış açısının tam yanından geçti ama bir türlü fark edilmedi. Gİrdiği her oda da mutlaka sağa sola fırlatacak bir şişe mutlaka var. Her binada Lara nın tutunması için normalde bir halta yaramayan tahtalar çakılı. Evlerin üzerinde sırf lara kaysın diye ipler gerili : ) Ağaçlar hep lara daldan dala atlasın diye uygun mesafede. Tomb raider 4 ten sonrasını tomb raider olarak saymıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapsody_izmir -- 22 Ağustos 2015; 9:42:36 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapay zeka muhtesem tebrikler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amca21

    Bulmaca gösterseler artık bide


    Yeni nesil oyuncular beğenmez öyle oyunları. Onlara aksiyon yapacaksın .Heryeri tarayarak geçeceksin.

    Oyuncular artık her şeye para veriyor. Aaa 1969 MP kıyafeti hemen almam gerekiyor...

    Kim buldu ulan şu skinleri para ile satmayı arkadaş. Parayla satın aldığımız oyunlara skin parası mı vereceğiz ?

    Grafikleri de şişir. 60FPS olacak aşağısı tutmaz. Ha bir de 1080P

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nevfel

    Sanki eski tomb raiderlar çok gizlilik içeriyordu da şimdikiler eleştiriyorlar. Gizlilik oyunlarında yapay zeka çok iyi olsa kimse oyunu bitiremez kötü olsa herkes söver maalesef bunun orta yolu yok.


    Yapay zeka iyi oldu mu heryer ÇOK ZOR. ZORLUK AYARI GETİRİLMELİ. Gibi yorumlar olacak...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yere kutu atıyor,yağmur çamur dinlemeden herif taa nerelerden duyup geliyor.Ama akabinde bin kere tahta üzerinde ya da yerde zıplıyor kimse duymuyor.Umarım genelde bu videolar çekilirken yapıldığı gibi Kolay veya Normal zorlukta oynuyorlardır.Yoksa hiçbir şekilde seni duymayacaklarını,görmeyeceklerini bilmek oyundaki gerçekçiliğe bağlı olarak heyecanı azaltır,bu da benim ve eminim çoğumuzun oyuna karşı olan zevkini baltalar.Sniper Elite 3 bu konuda şahane bir yapay zekaya sahipti.En zorda oynadığınızda yaşadığınız gerginliğin haddi hesabı yoktu.Çünkü bir kişi sizi gördüğü anda o kişi bağırarak veya size ateş açarak arkadaşlarını uyarıyordu.Çok kalabalık oldukları için ve sayıca sizi ezeceklerini bildiğiniz için göreve yeniden başlıyordunuz.Gizlilik olacaksa oyunda böyle hisler yaşatmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadpoolsgun -- 22 Ağustos 2015; 11:32:07 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yeni demişsiniz de ben bunu izlemiştim hatta bu siteden paylaşılmıştı sanırım, öyle 3-4 gün içinde de değil epey oldu -_-

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.