Şimdi Ara

Scalebound'ın Orijinalinde Ejderhalar Değil, Dinozorlar Vardı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Xbox One'a özel olarak gelen Scalebound, Gamescom'a damgasını vuran yapımlardan birisi oldu. Oyunun yönetmeni Hideki Kamiya, yeni projeleriyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 
     
        Scalebound konseptinin aslında Platinum Games kurulduğundan beri kafalarda olduğunu söyleyen Kamiya, açıklamalarında "Capcom'dan ayrıldıktan sonra Platinum Games'i kurmuştuk ve kafamdaki ilk projelerden birisi Scalebound, diğeri de Bayonetta'ydı. Bazı sebeplerden dolayı ilk Bayonetta ile ilerlemek istedik. Bu süre içerisinde Scalebound'da da değişiklikler oldu. Mesela ilk başta oyunun orijinal konseptinde ejderhalar değil, dinozorlar vardı." sözlerine yer verdi.
     








  • +Dengeli bir oyun yapısı
    +Ana karakter ile ejderha arasındaki bağ
    +Atmosferinin iyi olması.

    Benim beklentilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter daha hızlı, çevik olabilir ayrıca. Tabi oyun henüz yapım aşamasında ama animasyonlar da az biraz sıkıntı var, çok tuhaf koşuyor karakter :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dinazor olsa ne olur oyun Slow Paste olduktan sonra ana karakter desen Esenyurt Apaçisi Fanboy olmayın kabul edin işte bu oyun kimsenin beklentisini karşılayabilecek bir potansiyelde değil. Bu arada umarım haksız çıkarım çünkü hepimiz sağlam bir oyun oynamak isteriz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheTrueDetective

    Dinazor olsa ne olur oyun Slow Paste olduktan sonra ana karakter desen Esenyurt Apaçisi Fanboy olmayın kabul edin işte bu oyun kimsenin beklentisini karşılayabilecek bir potansiyelde değil. Bu arada umarım haksız çıkarım çünkü hepimiz sağlam bir oyun oynamak isteriz.

    Bu senin temennin, önceki dmc oyununu oynasaydın bu adamların konseptleri nasıl başarılı bir şekilde işlediğini anlardın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BorgaXxX
    Haklısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyuna ısındım dıyemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.