Şimdi Ara

Xbox 360'taki EA Oyunları EA Access'e Gelebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Xbox One oyuncularına belirli EA oyuncularını ücretsiz sunan bazı yeni oyunları da hem indirimli fiyata hem de çıkış tarihinden önce oyuncuların beğenisine sunan EA Access hizmeti için oldukça güzel bir gelişme yaşanabilir. EA Access, Twitter sayfası üzerinden geriye uyumluluk sistemiyle bazı Xbox 360 oyunlarını EA Access'e getirmeyi düşündüğünü paylaştı.
     
          Twitter'dan gelen "Dragon Age: Origins ve Dragon Age 2'yi EA Access'te görebilir miyiz?" sorusuna karşılık EA Access, "Geriye uyumlu EA oyunlarını önümüzdeki dönemlerde EA Access'e getirme üzerinde inceleme yapıyoruz." yanıtını verdi. Şu an için Xbox One oyuncularına toplamda 13 oyunu ücretsiz sunan EA geriye uyumluluk sayesinde kütüphanesini genişletecek ve sonuç olarak daha fazla oyuncu tarafından tercih edilecektir. EA, bahsettiğimiz yenilik hakkında herhangi bir açıklama yaptığında sizlerle paylaşacağız.
     








  • Microsoftu tebrik ediyorum. Oyuncu dostu oldugu icin. Sony oyunculari sömurmeye devam kim tutar seni zaten pazar senin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • adamlar bugün rottr videosu yayınladılar hala uyuyosunuz. bari ben atayım videoyu, yoksa siz en az bi hafta sonra atarsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRnTuNeS -- 10 Ağustos 2015; 23:34:00 >
  • Hani ücretsiz olacaktı eski oyunların uyumluluğu, ea yine farkını ortaya koymuş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emre1393

    Hani ücretsiz olacaktı eski oyunların uyumluluğu, ea yine farkını ortaya koymuş


    Hocam oyunlar ücretsiz değil, sistem ücretsiz. Tabi elinizde dijital veya kutulu fark etmez Xbox 360 oyunu varsa herhangi bir şey yapmanıza-ekstra ücret ödemenize gerek kalmadan oyunlarınızı Xbox One'da oynayabileceksiniz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.