Şimdi Ara

Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (10 - 16 Ağustos)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
     

    Haftalık olarak devam ettirdiğimiz canlı yayın programımızda 10 - 16 Ağustos tarihlerinde boy göstereceğimiz yayın akışımızı arz ederiz!




    Şimdiden iyi seyirler.

     

    Kanalımızı takibe almayı unutmayın: http://www.twitch.tv/bolumsonucanavari

     









  • yarın 7 de ordayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Owww azalarak bitiyor, old School bsc geri dönüyor
  • Bence twitch yayınlarında hak ettiği değeri görmeyen sanat eserlerini oynayın. Spec ops the line gibi, the darkness 2, brothers a tale of two sons gibi, en önemlisi de LIFE IS STRANGE gibi... Belki farkındalık yaratırsınız
  • Araya bir yerlere 1 tane daha Fedupsamania yayını serpiştirin. Hep yeni oyunlarda olmamalı. Eskilerde yapsanız ? Prince of Persia, Skyrim gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her seferinde gözüm Dayz yi arıyor.. Zaman zaman eski bölümleri izliyorum youtube üzerinde kesinlikle mükemmel bir seri olmuştu. Umarım efsane aynı ekiple geri döner.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yenilerden bıktım,bsc ekibini istirem

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hayırlısıyla azalarak bitiyor :D

    twitch akımını bsc yakalayamadı. çok başarılı türk yapımcılara denk geliyorum. bsc'nin şu anda tek artısı babacanlığı, dostluğu. onda da talha, gökhan falan olmadı mı o yan eksik kalıyor bi manası kalmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaptanKenway

    Araya bir yerlere 1 tane daha Fedupsamania yayını serpiştirin. Hep yeni oyunlarda olmamalı. Eskilerde yapsanız ? Prince of Persia, Skyrim gibi.

    aman yok kalsın
    bir yayın bile fazla ona
    hem nasıl ekibe girmiş anlayamadım... hem twitch yayını için oynadığı oyunlar pek de popüler değil, ayrıca da bazen hartalarda ne yapacağını bilmeden sadece boş boş dolaşıyor, ya da yaratık çıkacak diye yerinden kımıldamıyor en azından 1-2 gameplay izle de fikir sahibi ol...
  • hey nedenini bilmediğim bi sebepten ban yemişim ismim Cptdexter
  • Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    Popüler oyun istiyorsan gidip başka bir siteninkini izliceksin kardeşim. Ben bu adamın kimsenin oynamadığı oyunu oynamasını seviyorum ki herkeste seviyor. Hangi arkadaşıma bu adamı izletsem her pazar gününü iple çekiyor, bunlar boşuna değil. Oynadığı her hafta 550-600 kişi izliyor adamı. BSC ekibinin twitchte yaptığı yayınlarda takip ettiğim tek kişi bu ve oyunu çok güzel şekilde oynuyor. Şakaları, konuşmaları, davranışlarını iyi buluyorum/buluyoruz. Benim amacım sadece oyunu oynaması, oyunun yapısını ögrenmem, oyunu anlatması değil bunu gırgır ve şamatayla güzel sohbetle anlatması ve benimde izlemem. Amacım gameplay izleyip fikir sahibi olmak olsaydı gider Pewdiepie izlerdim. BSC'nin yaptığı en iyi iş varsa buda Fedupsamania'yı ekibe almasıdır. Sadece bu adam için twitch kanalına abone olan insanlar var bunların hiçbiri boşuna değil. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama benim düşüncem bu şekilde. Benimle chat panelinden iletişim kurmuyosa, şakalar yapmıyorsa, sadece oyuna odaklanıyorsa ben ne yapıyım öyle birini. Fedupsamania iyidir daha fazla yayın yapmasını isterdim doğrusu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.