Şimdi Ara

Fatal Frame, 30 Ekim'de Titretmeye Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         4. oyunu sadece Japonya ile sınırlı kalan ve bu konuda oyuncular tarafından büyük eleştiri oklarına maruz kalan Nintendo, Fatal Frame'in Wii U'ya özel oyunu Maiden of Black Water, 30 Ekim tarihinde Avrupa marketlerinde satışa sunulacak.
     
    Ayrıca oyunun çift taraflı poster, bir sanatsal çizim kitabı, 4 adet ruh fotoğrafı ve de çelik kutu içerecek bir koleksiyoncu sürümü de duyuruldu.
     
    Ancak tüm bu duyurulardan öte oyunla ilgili en ilginç açıklama dijital versiyonunda ilk 2 bölümün ücretsiz olarak oynanabileceği. Şayet bu iki bölüm sonrasında oyunu satın almaya karar verirseniz, kayıtlarınızla birlikte kaldığınız yerden oyuna devam edeceksiniz.
     
    Eski toprak korku oyunlarını özlemle aldığımız şu dönemlerde Fatal Frame bu özlemimize çare olabilir.








  • Şimdi bu ilk 2 bölümü oyna beğenirsen al devam et olayı çok güzel olmuş, tebrikler.
    Ek olarak eğer benim bildiğim Fatal Frame modaya ayak uydurmadıysa çok baba bir korku oyunu geliyor demektir. Korku ve camışlı olun severler bu oyunu takip etsin derim. Basit ve saniyelik korku değil atmosfer vs hepsiyle iyidir (Tabii değişmediyse)
  • wii u diye bir konsol mu vardı ? hiç hatırlamıyorum eski nesil mi yoksa yeni nesil mi yada ikisinin oratsında bir konsol mu ? wii u enteresan bir ismide var
  • Fatal frame serisinin ps de devam etmiyor olmasi ne aci arkadas ya...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tayfun34_4

    wii u diye bir konsol mu vardı ? hiç hatırlamıyorum eski nesil mi yoksa yeni nesil mi yada ikisinin oratsında bir konsol mu ? wii u enteresan bir ismide var


    Benim büyük babamda son yıllarında senin gibiydi birader, alzheimer sanırım. ;)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tayfun34_4

    wii u diye bir konsol mu vardı ? hiç hatırlamıyorum eski nesil mi yoksa yeni nesil mi yada ikisinin oratsında bir konsol mu ? wii u enteresan bir ismide var


    Kıskançlık nelere kadir yahu! :D Nintendo Fatal Frame'in isim haklarını satın aldı gözüm, sen bu güzel oyunu oynayamamanın verdiği yüksek gerilim ve kıskançlıkla istediğin kadar gerilebilir, selpak sponsorluğunda ağlayabilir ve istediğin kadar saçmalayabilirsin. Ben ise 2 aya kadar Fatal Frame ve Devil's Third ile senin gibilerin tuzlu gözyaşlarını düşünerek keyifle oynayacağım.
  • eskiden ne güzel demo denen bir kavram vardı. ilk iki bölümün ücretsiz olup beğenirsen satın al mantığında olması gayet iyi olmuş. bence aşağı yukarı tüm oyunlarda böyle olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orome33

    Fatal frame serisinin ps de devam etmiyor olmasi ne aci arkadas ya...

    Aynen. İlla aldıracaklar şu makineyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.