Şimdi Ara

İki Yeni Worms Oyunu Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Worms serisinin yaratıcısı Team 17, biri mobil platforma diğer ise Xbox One ve PC'ye olmak üzre iki yeni Worms oyunu duyurdu. PC ve Xbox One'a gelecek Worms WMD, serinin köklerine bağlı kalırken bazı yeni özellikler de içerecek.
     
            Worms WDM'de tamamen 2 boyutlu bir dünya bulunacak. Belirtilene göre yapımcı ekip oyunun görsellerini yaratırken Ren & Stimpy gibi çizgi film karakterlerinden ilham almış. Oyunun oynanışı Worms: Armageddon'a oldukça benzer olacak. Bunun yanında seriye yeni olarak Worms: WDM'de sürebileceğimiz araçlar ve içine girebileceğimiz binalar yer alacak. Oyunun haritaları da serinin önceki oyunlarında olduğu gibi rastgele yaratılacak. Worms: WMD, PC ve Xbox One için 2016 yılında çıkış yapacak.
     
           Yeni duyurlan bir diğer Worms oyunu Worms 4'te ise yapımcı ekip oyunun görsellerini geliştirip oyunun tasarımını mobil platforma özel olarak daha da geliştirecek. Team 17 tamamen daha küçük haritalara, takımlara ve daha kısa maç sürelerine odaklanacak. Worms 4'te online maçlar olduğu gibi 80 adet tek kişilik bölüm de yer alacak. Bu mobil oyun bizleri Worms: WDM kadar bekletmeyecek ve Ağustos ayında sadece iOS cihazlar için çıkışını yapacak.
     
          Bu iki yeni Worms oyunu hakkında Gamescom festivalinde yeni bilgiler alacağız. Worms WDM için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 









  • Tüh yaw ps4 de gelmemesi üzdü beni.
  • 1080 p 60 fps yi yakalarlar umarım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Geçen google play den aldım da ps 1 de ki o eski hissiyatı vermedi.. Olmamış

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Androide yokmu?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.