Şimdi Ara

Fallout 4'ün Boston'da Geçeceği Fallout 3'ten Hemen Sonra Planlanmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Vegas'ın ardından bizleri Boston'a götürmeye hazırlanan Fallout serisinin başındaki isim Todd Howard, yeni oyunla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Howard, Fallout 4 hakkında düşüncelerin, Fallout 3 çıkışından hemen sonra oluşmaya başladığını belirtti.
     
        Fallout 4'ün Boston'da geçmesi hakkında fikirlerin Skyrim'in çıkışından çok daha önce verildiğini söyleyen Howard, "Skyrim'den önceydi... Fallout 4 hakkında fikirlerimiz Fallout 3'ün 2008'deki çıkışından hemen sonra oluşmaya başlamıştı. Oyunun başlangıcıyla ilgili fikirleri birer birer ortaya koymuştuk." sözlerini söyledi. 
     
        Yine de Howard'ın belirttiklerine göre Fallout 4'ün yapım aşaması Fallout 3'ün çıkışından sonra başlamadı zira Fallout serisini geliştiren ekip The Elder Scrolls V: Skyrim'in yapım aşamasına desteklemekle meşguldü. Skyrim'in çıkışına yakın bir süre kala da ekip desteğini tamamladı ve Fallout 4'ü geliştirmeye koyuldu.
     








  • Ubisoft söylese inanmazdım. Ama Bethesda bu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • :) hadi canım derdik malum firmalar olsaydı ama inaniyoruz bethesda güvenimizi boşa çıkarma

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Todd Howard, Fallout 4'ün geliştirilmesine Fallout 3 bittikten sonra hemen başladıklarını arada ise Skyrim ile uğraşıp çıkardıklarını söylemişti E3 konferansında, ben mi yanlış hatırlıyorum?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Haberdeki hatalar düzeltildi yanlış anlaşılma için özür dileriz.
  • Bethesda ya güvenim tam adamların bütün oyunları güzel.
  • Buraya yazıyorum,Fallout 4 çıkınca geç kaplama sorunu ile çıkacak.. AMD ekran kartlarını kullananları üzecek.. biri demişti diye hatırlarsınız..
  • Buraya yazıyorum,Fallout 4 çıkınca geç kaplama sorunu ile çıkacak.. AMD ekran kartlarını kullananları üzecek.. biri demişti diye hatırlarsınız..
  • Bu adamlara güvenmiyorum rpg ile skyrimde tanışan ergenler güvenebilir ama fallout 3 rezaleti sonrası hala bu adamlara sinirliyim ha başka oyunları güzeldir doğru ama fallout a elini sürmesinler obsidian yapsın bu oyunu birde oyunun doğu yakasında geçmesinden çok rahatsızım fallout 1/2 batı da geçmişti ve atmosfer çok çok iyiydi...Bu oyunun yapımcısı fallout u barınak kurmalı silah craft etmeli cicili bicili bir ergen oyunu olmasını istiyor ama senaryo ve diyalog olarak tırt olacak bu fallout 3 ve fallout new vegas diyaloglarına bakın farkı anlarsınız inşallah yanılırım ama oyun sığ bir senaryo ve içi boş bir oyun olarak çıkacak gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.