Şimdi Ara

Doom için Kapalı Alfa Süreci Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        id Software, Quakecom etkinliğinde Doom için alfa test süreci düzenleneceğini duyurdu. Çok yakında düzenleneceği söylenen bu alfa sürecine katılacak oyuncular Wolfenstein: The New Order'ı ön sipariş eden oyuncular arasından seçilecek.
     
         Yapılan açıklamalara göre yakın bir dönemde Wolfenstein: The New Order'ı ön sipariş eden oyuncular arasından rastgele bazılarına kodlar gönderilecek. Kod sahibi tüm oyuncular Doom'un multiplayer modunu deneyebilecek. Bu test sürecinin oyunun PS4, Xbox One ve PC sürümleri için düzenleneceğini hatırlatalım. Quakecom etkinliğindeki tüm oyuncuların da Doom'un multiplayer modunu deneyebileceğini belirtelim. 









  • doom 4 bizim gibi eski oyuncuları maziye götürecek :D hexen, quake 2

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu haberi görünce mesut çevik kalp krizi geçirdi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hikayeye yeni bir soluk getirsinler başka birşeye gerek yok. Oyunlar hep yarım kaldı. Quake, Doom, Rage, hepsi yarım kaldı umarım hikaye lerinin nasıl bittiğini görebiliriz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hikayeye yeni bir soluk getirsinler başka birşeye gerek yok. Oyunlar hep yarım kaldı. Quake, Doom, Rage, hepsi yarım kaldı umarım hikaye lerinin nasıl bittiğini görebiliriz.


    Malesef hikaye olacağını bile sanmıyorum. Baksanıza multiplayer kısmına o kadar önem veriyorlar ki betasımı bile yapıyorlar. Zaten e3 videosuju da izlediğinizde oyunun hikayeli bir oyundan çok vur kır parçala bölüm geç şeklinde serious sam tarzında bir ilerleyişinin olduğuno görürsünüz. E3 te beni uykusuz bırakıp da büyük hayal kırıklığına uğratan bir oyun oldu malesef. Doom 3 gibi defalarca bitirdiğim ve yine oynayabileceğim korku gerilim oyunu gitmiş yerine bol aksiyonlu bi serious sam oyunu gelmiş. Bi hikaye sunumu olmadan sadece parçala vur kır grç mantığıula yapılan oyunlar bana hitap etmiyor zaten multiplayer da sevmediğimden grafikler isterse birebir gerçek olsun umrumda değil

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Quake.com adresinden mi söylemiş yoksa Quakecon sırasında mı söylemiş
  • Yakin zamanda offscreen de olsa bi multi maci gorsek keske youtube da..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • The New Order ilk çıktığı zaman Doom Beta kodları internette satılıyordu, yine satılırsa aslında 1 dolar gibi bir fiyatı olduğu düşünülürse alınabilir. Ben The New Order'ı ön sipariş etmemiştim Old Blood'ı edenlere bir şey yok mu?
  • Bitsin artık bu hasret...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.