Şimdi Ara

Lords of the Fallen Geliştiricisinin Yeni Oyununun İsmi Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Lords of the Fallen'ın geliştiricisi Deck 13'ün yeni bir bilim-kurgu RPG oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Önümüzdeki ay düzenlenecek olan Gamescom festivalinde duyurulacak bu yeni oyunu ismi açıklandı.
     
            Oyunun dağıtımcılığını üstlenen Focus Home Interactive, bahsettiğimiz yeni oyunun isminin The Surge olacağını açıkladı. PC, PS4 ve Xbox One için geliştirilen The Surge 2017 yılında oyuncularla buluşacak. 

           The Surge, Gamescom festivalinde duyurulacak olsa da oyuna ait oynanış videosu ne yazık ki açık bir şekilde paylaşılmayacak. Belirtilene göre oyuna ait oynanış videosu kapalı kapılar ardında sadece basın mensuplarına gösterilecek.Gamescom festivali 5-9 Ağustos tarihlerinde Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek. The Surge hakkında beklentilerini bizlerle paylaşmayı unutmayın. 
     








  • Çok büyük bütçeleri yok diye biliyorum ve daha önceden bir çok oyunları olsa da ben bu firmayı Sniper: Ghost Warrior ile tanıdım ve serinin iki oyununu da hiç sevmedim daha sonradan Ailen Rage çıkardılar ki performans sorunlu bir oyun ama eski FPS tadını verdiği için severek oynamıştım. Lords of the Fallen ise gerçekten çok iyi bir oyun ve saatlerce oynadım, o yüzden yeni oyunlarını bekliyorum ki Lords of the Fallen iyi sattı o yüzden daha kaliteli bir oyun ortaya koyabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.