Şimdi Ara

Devil's Third'ü Wii U Kontrollerı İle Oynamamanız Öneriliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Wii U'ya özel olarak Valhalla Game Studios tarafından geliştirilen Devil's Third'den değişik bir bilgi yayımlandı. Oyunun tasarımcısı Tomonobu Itagaki tarafından paylaşılmış olan bir Facebook gönderisinde oyunun Wii U kontrollerı ile oynanamayacağı açıklandı. Tabii ki oyun Wii U'nun standart kontrollerı ile çalışacak fakat çok da rahat olmayacak bu şekilde. Bu kontroller yerine Wii U için geliştirilmiş olan diğer Pro kontrollerın kullanılmasının daha rahat olacağı söyleniyor.
     
         Itagaki neden Pro kontrollerı önerdiğini 3 cümle ile açıklıyor: 1. "Öndeki dört tuşun yeri kafanızı karıştırabilir." 2. "İki analog çubuğunun yeri çok uzak sizi kolayca sıkabilir." 3. "Devil's Third uzun soluklu oynanabilecek bir oyun bu yüzden kolun ağırlığı sizi yorabilir."








  • Hadi canım ordan. Saatlerce wii u gamepad ile oynamışlığım vardır. Hiçte ağır değil.
  • Lafa bak, yahu zaten yaptığın oyun exclusive. Bari cihazın kontrolcüsü ile uyumlu yap. Microsoft çıkıp da Halo'yu xbox gamepadi ile oynamayın diyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: soniczeki

    Hadi canım ordan. Saatlerce wii u gamepad ile oynamışlığım vardır. Hiçte ağır değil.


    bencede hiç ağır değil ben de saatlerce oyun oynuyorum hiç bir sorunu yok öndeki dört tuş kafa falan karıştırmıyor ve analogları yeri gayet iyi ve rahat oynanıyor şahsen cod gosht oynadım ve sın derece rahattı , ağırlık konusunda bende wii u pro controller da var ve iki kontrolcü arsında ağırlık farkı bence az , wii u gamepad'i cüssesine göre şaşırtıcı derecede hafif sadece 500 gram , ipad 2 600 gram , ipad 4 650 gram , ipad air 2 450 gram siz ordan hesaplayın. ama adamlara güçsüzse onu bilemem wii u pro controller 250 gram adamların bir 250 gram daha kaldıracak gücü yoksa benim de onlara diyecek bir şeyim yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.