Şimdi Ara

EA: 'Küçük Yapımcılara Yardım Etmek de Bizim Görevimiz'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geçmiş yıllarda yaşananlardan dolayı Electronic Arts denince insanların aklına kötü şeyler geliyor olabilir ancak şahsen EA'in CEO değişikliğinden sonra düzeldiğini düşünenlerdenim. Geçtiğimiz E3 döneminde küçük bir stüdyo olan Coldwood Interactive'ın oyunu Unravel'ı duyuran EA cephesinden konuyla ilgili bazı açıklamalar geldi.
     
        Konuyla ilgili konuşan EA yöneticilerinden Patrick Soderlund, "Bağımsız yapımcılarla aramızda diyaloglar geçiyor. Electronic Arts olarak oyun endüstrisini ileriye götürecek hamleler yapmak ve küçük yapımcılara yardım etmek de bizim görevimiz. Sadece devasa projelerle uğraşan bir firma olamayız. Unravel gibi oyunculara sunmak isteyeceğiniz farklı projeler de olmalı." sözlerini söyledi.
     
        Unravel'ın oyun endüstrisi için önemli bir proje olduğunu söyleyen Soderlund, "Coldwood Interactive bizden başka yayıncılarla da görüşüyordu ancak onları EA'in kendileri için güzel bir ev olduğuna ikna ettik. Oyunun yönetmeniyle konuşurken Unravel'ın kendisi için ne kadar önemli olduğunu duymak, oyunun aslında ne kadar derin bir temaya sahip olduğunu öğrenmek, oyunun nereden geldiğini duymak... Endüstrinin bu tip projelere ihtiyacı var." açıklamalarını yaptı.
     








  • Bu EA sittin sene adam olmaz.Paragöz tavırlarını sergiledikleri sürece.Bence hâlada öyleler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Galatas4ray

    Bu EA sittin sene adam olmaz.Paragöz tavırlarını sergiledikleri sürece.Bence hâlada öyleler.


    Koyun sürüsü adamların her çıkarttığı oyunu alırsa, oyudan pahalı DLC'leri de alırsa burada EA'yı değil oyuncuları suçlayın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Baktılar küçük oyunlar bile ufak maliyetle milyon satabiliyor, biz niye bundan pay kapmayalım. İnşallah bunlar yeni büyük stüdyoların ortaya çıkmasına engel olmaz aksine tetikler. Polonya'dan bile artık CD Projekt gibi bir dev çıkabiliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir tek Unravel'i bünyelerine kattılar diye yaptığı açıklamalara bak sanki yıllardan beri bağımsız geliştiricileri destekliyor ki Unravel de başarısız olsun direk teması keserler.
  • Başlığa göre yorum yazıyorum.Yılanın başını küçük ezicen hesabı Ea erkenden sömürmelik yapımlar arıyor.Dlc ye ayıracağın zamana böyle oyunlar yap o zaman

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bizim amacımız küçük yapımcıları iflas ettirmek demek istediler herhalde. EA'in klasik bir taktiğidir. Fakir ama iyi fikirleri olan bir stüdyo satın alınır. Onların fikirleri sömürülür. EA bolca para kazanır. Sonra küçük stüdyo iflas ettirilir, çalışanlar işten çıkarılır, para EA'de kalır.
  • Ea iplikli oyuna halat olmalı dlc getirirse şaşırmam

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • EA ya bak sen vay be

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Daha düne kadar tonla DLC çıkartan şirket, nasıl 360 derece dönebilir sorusuna güzel bir cevap olmuş. EA sana kısaca, yav he he.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun E3'te birçok benim diyen yapımdan daha çok ilgi çekince EA durur mu reklamını yapıyor :D Tipik EA... Neyse ki EA'da bile kafası çalışan birileri varda bu cevheri fark edip kendi taraflarına almışlar.
  • İyilik Meleği EA. Bu açıklama bana bir siyasimizin üslubunu hatırlattı..
  • EA Allah'ın adını verdim sen konuşma.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Battle For Middle Earth bu firmanın elindeydi değil mi? Bir yenileyip piyasaya sürseler oyunu. Orjinal, dijital yolla edinmek istiyorum artık şu oyunu. Bir de yenilenmesi iyi olur tabi. Seveni de yok değil sonuçta. Steam'e gelmez ama, gelse tadından yenmez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • EA nin onceki haline lafim yok ama son donemlerde EA akilli akilli duryor yalandan o yargi etmeyin ve EA de duzelme var. Bu donemlerdr EA hic goze batacak bise yapmadi ne yani adamlar AAA kalite oyun yapmasinlar mi? Yapacaklar tabi ama sizdeki suan bakis acisi AAA kalite oyunsa cop kaka. O donemler de EA sorunsuz oyun cikarip guzel destekler vererek akilli akilli isini yapti goze batanlar ise Ubisoft ve Warner bros du. Anlayacaginiz EA sorunlu degil artik adam tabiki de AAA oyun uretecek onemli olan onu sorunsuz hakki ile etmek sonra oyunu ve dlc sini isteyen alir isteyen almaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna destek verenin çıkması ne güzel.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bana göre EA hala aynı. Ama Ubisoft yaptıklarıyla EAden daha nefret edilir bir firma haline geldi. EA o yüzden şu an iyi gibi görünüyor olabilir. Mesela Activision da paragöz bir firma ama bunların yanında iyi kalıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ea neden abd nin ırağa girimek için sanki saddamın soykarım yaptığını ve girmek zorunda olduklarını der miş gibi çabası var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.