Şimdi Ara

No Man's Sky'dan Beş Dakikalık Yeni Bir Video Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         No Man's Sky sürekli olarak gösteriliyor ve oyuna dair yeni oynanış videoları yayımlanıyor. Gezegenlerden gezegenlere geçilen oynanış videolarına bir yenisi daha eklenmiş oldu.
     
         Galaksilerde dolaşıp keşif yapacağımız No Man's Sky'ın yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoyu izlerken yorumlara biraz göz attım ve bir kişinin yorumu dikkatimi çekti. Oyundaki sahneleri izlerken arkada herhangi bir müziğin olmadığını farketmişsinizdir. Arka planda çalan uyumlu bir müzik olsa oyun daha güzel gözükmez miydi?








  • En azindan girilen ufak savas sahnelerinde vs ufak capli bi aksiyon muzigi guzel gidebilir. Ama kesfedilen galaksilerde saha cok vahsi yasam ve belki galaksiye özgü kaynak seslerini baltalayacak muzikler olmamali bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oynanıştaki sıkıcılığı görmeye başladıkça bu yapımı bir oyundan ziyade yeni bir teknoloji olarak görmeye başladım doğrusu.Sınırsız bir evreni anlık yaratımlarla önümüze sunması ve kendine has algoritması belki başka oyunlara ilham kaynağı olur.Oyunuysa ancak 60 dolar altında bir fiyatlandırma yapılısa denerim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence bu oyun Project Morpheus Ile birlikte çıkacak. Lansman oyunu olabilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Efsane potansiyeli olan bir evreni kalkıp arcade yap, tebrikler. Yine oynayacağım elbette ancak içimde bir burukluk kalacak, güzel olmaz mıydı gezegenlere inip maden kurulumu yapmak, bir gezegene mekanımızı kurmak, keşke öyle yapsalardı, oyun bu haliyle en fazla 20 saat merak ettirir evrenini, daha sonra birbirinin aynısı gezegenler gelmeye başlar ve sıkar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer

    Efsane potansiyeli olan bir evreni kalkıp arcade yap, tebrikler. Yine oynayacağım elbette ancak içimde bir burukluk kalacak, güzel olmaz mıydı gezegenlere inip maden kurulumu yapmak, bir gezegene mekanımızı kurmak, keşke öyle yapsalardı, oyun bu haliyle en fazla 20 saat merak ettirir evrenini, daha sonra birbirinin aynısı gezegenler gelmeye başlar ve sıkar.


    Öyle bir oyun şuan yapılıyor zaten, Star Citizen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O değil de bu oyun çıkacak mı bir gün?
  • elite'de kaşiflik yapıyorum bu oyun kaşiflik için çok daha uygun. bu oyunu oynarken çok fazla keyif alağımdan eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.