Şimdi Ara

Grand Theft Auto V'e Hikaye DLC'si mi Geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •        Daha önce Rockstar'ın GTA V için bir hikaye DLC'si geliştirdiği yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı. Bu söylentiler oyunda Franklin'i canlandıran Shawn Fonteno'nun Instagram üzerinden paylaştığı görselle tekrar gündeme geldi. 
     
           Fonteno, motion-capture giysisinin içinde bir fotoğrafını paylaşarak "Hepiniz neden bu giysiyi giydiğimi biliyorsunuz." yorumunu yaptı. Sözü geçen DLC'nin motion capture aşaması şu sıralar gerçekleşiyorsa eklenti paketinin oyunculara sunulması aylar alacaktır. Paylaşılan bu görselin kesin olarak eklenti paketini doğrulamadığının altını çizelim.
     








  • valla biraz pasif kalmisdi oyunda aslinda bakalim ne olacak. hayir demem kesinlikle.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O değilde Rockstar 2013 yılından beri yeni bir oyun getirmedi . 1 yıl aralıkla GTA EFLC , Red Dead Redemption , L.A. Noire , Max Payne 3 ve GTA V çıkardılar . Hadi 2014'de yeni nesile GTA V geldi diyelim ama 2015 de bir oyun çıkartmadılar . 2016'da da yok gibi gözüküyor . Ben hala yeni Red Dead oyunu bekliyorum . Koskoca Rockstar umarım son 3 yıldır GTA V üzerinde çalışmıyordur . Hikaye paketinin de GTA EFLC gibi ayrı olarak satılacağını düşünüyorum o yüzden onu da merakla bekliyorum . Hadi Rockstar yeni projeler zamanı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbilgini57 -- 25 Haziran 2015; 1:08:23 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • EFLC gibi birşey olabilir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grove Street ağırlıklı bir hikaye olmalı.Koskoca Grove 20 yılda nasıl çöktü, CJ ve abisine ne oldu, Ballaslar nasıl bu kadar güçlendi ve Grove'u bitirdi, o cadde nasıl o hale geldi gibi soruların cevapları verilmeli.Oyunda özellikle o sokağın ve çevresinin o kadar çok değişmesine çok sinir olmuştum.20 yıl geçse de olması imkansız çok şey var.Kanal sokağın arkasından CJ'in evinin yanına gelmiş, stadyum arkadan ön tarafa gelmiş, keşke sadık kalsalardı Grove'a..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oyunbilgini57

    O değilde Rockstar 2013 yılından beri yeni bir oyun getirmedi . 1 yıl aralıkla GTA EFLC , Red Dead Redemption , L.A. Noire , Max Payne 3 ve GTA V çıkardılar . Hadi 2014'de yeni nesile GTA V geldi diyelim ama 2015 de bir oyun çıkartmadılar . 2016'da da yok gibi gözüküyor . Ben hala yeni Red Dead oyunu bekliyorum . Koskoca Rockstar umarım son 3 yıldır GTA V üzerinde çalışmıyordur . Hikaye paketinin de GTA EFLC gibi ayrı olarak satılacağını düşünüyorum o yüzden onu da merakla bekliyorum . Hadi Rockstar yeni projeler zamanı .


    Ben asıl midnight club bekliyorum ama gelmez sanırım artık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aksiyon95

    Grove Street ağırlıklı bir hikaye olmalı.Koskoca Grove 20 yılda nasıl çöktü, CJ ve abisine ne oldu, Ballaslar nasıl bu kadar güçlendi ve Grove'u bitirdi, o cadde nasıl o hale geldi gibi soruların cevapları verilmeli.Oyunda özellikle o sokağın ve çevresinin o kadar çok değişmesine çok sinir olmuştum.20 yıl geçse de olması imkansız çok şey var.Kanal sokağın arkasından CJ'in evinin yanına gelmiş, stadyum arkadan ön tarafa gelmiş, keşke sadık kalsalardı Grove'a..

    Dediklerinin bazısında haklısın ama arkadaş stadyum kanal neden değişti diyosan adamların amacının (R* ) L.A ı gerçeğine en yakın şekilde çizmek olduğunu ve gta sa dan sonra grafiklerin ve haritanın nekadar büyüyüp gerçeğe yakın olduğunu ve aslında çizilen yerin gerçeğe bir adım daha yaklaştırılmak için değiştiğini düşünmeni öneririm saygıalar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • San Andreas'ın devamı gelse süper olur. Ana senaryoyu üç kere bitirdim, online'ı da pek sevemedim öyle yatıyor oyun aylardır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Franklin ve Lamar ile Groove Street'i tekrar canlandırıp CJ'in mezarını ziyarete gidelim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir kulaklık ne zamandan beri motion-capture giysisi olarak tanımlanıyor?
  • aksiyona cevap kolay arada 23 yıl var cj zaten zengin oldu kaçtı abisi de buna memnun olmamıştı iyice kendini dağıttı böylece tüm grove bu kafayla dağıldı
  • arkada vice city posteri neden var aceba???
  • ya o değilde oyunda 3 farklı son olduğu için geleceğe yönelik bir hikaye yapamazlar yapsalarda 3 farklı hikaye yapmaları lazım oyundaki yaptığın sona göre devam etmesi lazım buda karışık ve zor olur bence daha geçmişe gidilecek ilk önce franklinin geçmişi sonra asıl efsane north yanktonda michael ve trevorun geçmişi gösterilecektir ve buda çok iyi olur
  • online için de olabilr online da franklin ile tanışmadık daha. lamar lester trevor var franklin micheal yok daha.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sanirim gelirse ilk hikaye dlc si olacak single odakli..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gelsin 15 saatte biten Gta single playermi olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben e3 te duyururlar diyodum ohooo daha çok var o zaman çıkışına.yandık yav sonraki rockstar oyununu 2018de görürüz anca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aterikasedi

    Bir kulaklık ne zamandan beri motion-capture giysisi olarak tanımlanıyor?

    Grand Theft Auto V'e Hikaye DLC'si mi Geliyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 25 Haziran 2015; 11:01:22 >
  • GTA 5 oynayanlar ve Youtuberlar için harika olur. GTA 5 i daha uzun süre oynarız.
    Hikayeye gelince ben olsam GTA 5 in asıl hikayesinden öncesini, Franklin ve Lamar ın maceralarını anlatırım ama ana karekterin Lamar olmasını tercih ederim.
  • Ücretsiz mi olacaktırki ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.