Şimdi Ara

ArmA 3'ün Yeni Ek Paketi Duyuruldu: Tanoa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        E3'te PC oyunculuğuna özel olarak düzenlenen konferansta ArmA 3 için yeni bir eklenti paketi duyuruldu.
     
          Tanoa adını alacak bu yeni eklenti paketi oyuna ilk defa Pasifik adası temasını getirecek. 100 metre kareden daha fazla alan sunacağı belirtilen bu eklenti paketi 2016'nın ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Bohemia Games, bu yeni eklenti paketinin modlamaya yeni bir hava getireceğini belirtiyor. 
     
           Bu eklenti paketi genel olarak yeni alanlara odaklansa da oyuna yeni silahlar gibi içerikler de getirecek. Tanoa hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.
     








  • 100 km2 kastettisniz sanırım, önce yarım bıraktıkları hikayeyi bitirsinler, adamların bu kadar yüzsüz olduğunu bilsem beş kuruş vermezdim oyuna, hala yersiz çıkan paralı dlc ler ile soygunculuk peşindeler.

    Bir de şu oyunun multiplayer kısmına adam gibi bir optimizasyon yapmadıkları sürece felçli, yatalak hasta gibi yatmaya devam edecek, potansiyeline yazık oluyor, server kaynaklı performans yerlerde geziyor gına geldi, Artık directx 12 ile mi yapacaklar bilmiyorum fakat bir şekilde performans sorunlarını düzeltmeleri lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperneon -- 17 Haziran 2015; 6:58:09 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ya bıktık adalardan, ormanlardan, biraz da şehir temasına yoğunlaşsalar ya. Ne bileyim öyle her katına çıkılabilen gökdelenler falan olsa çok güzel olurdu bence.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer

    Ya bıktık adalardan, ormanlardan, biraz da şehir temasına yoğunlaşsalar ya. Ne bileyim öyle her katına çıkılabilen gökdelenler falan olsa çok güzel olurdu bence.


    optimzasyon özürlü motor ile çok zor olur dediğin. Diğer motorlarda bu kadar devaasa bir haritayı kaldırmıyor. Avantajlar ve dezavantajlar maalsef :/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.