Şimdi Ara

No Man's Sky'ın Yeni Oynanış Videosu E3'te Gösterildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geniş içeriğiyle beraber dikkatleri üzerine çeken No Man's Sky, ucu bucağı belli olmayan bir oyun. Yapımcı Hello Games, oyunun bu özelliğini ortaya koyan bir video sundu.
     
        Kendi içerisinde bir ekolojiye sahip olan No Man's Sky'ın video başlangıcı yapay zeka uzay araçlarının kendi aralarında çatışmasıyla başlıyor. Sonrasında ise yapımcı, No Man's Sky'ın ne kadar geniş bir oyun olduğunu ortaya koyuyor ve bizi tüm galakside dolaştırıyor. Milyonlarca gezegenin yer aldığı No Man's Sky'da birçok gezegen belki de hiç gezilmemiş olarak kalacak.
     
        Sunum sırasında oyunun çıkış tarihinin çok yakında açıklanacağı belirtildi. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • resmen aman tanrım dedim. oyunun dünyası akıl almayacak kadar büyük. sırf bu oyun bile ps4 aldırtır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Muthis bi buyuklugu vardi haritanin gercekten de eger kendini tekrar etmezse tadindan yenmez valla

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyi hoşta çıkış tarihi nerde 2 sene geçti her e3 2 dk oynanış gösteriyo çıkış tarıhı versinler artık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun ya çığır açacak oyun tarihinde yada çok kötü batacak ikisinden biri ama bence bu oyun gümbür gümbür geliyor demedi demeyin...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya oyun cok guzel gorunuyor icerigin genisligi vs hersey ok. Ama amaç nedir abi ? Yani kimsenin gitmedigi gezegenlere vs gidelim ok. Napicaz orda gezip dolasip cikip gidiyomuyuz yani

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silverygt

    Ya oyun cok guzel gorunuyor icerigin genisligi vs hersey ok. Ama amaç nedir abi ? Yani kimsenin gitmedigi gezegenlere vs gidelim ok. Napicaz orda gezip dolasip cikip gidiyomuyuz yani

    Minecraft gibi düşün büyük bir dünyadasın (bu oyunda evrendesin) amacın keşfetmek yeni dünyalar bulmak. Bence gayet heyecan verici seni bilemem ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar evren yapmış git istedigini gez. Özgürlük de son nokta. Daha ne yapsinlar milyonlarca gezegen var biz %1 kadarini bile gezemiycez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış tarihini ne zaman açıklamayı düşünüyorlar acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki biraz fos çıkacak gibime geliyor bu oyun nedense

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun hakkında detaylı bilgim yokta videoya bakarak konuşacak olursak biraz fazla Arcade gibi. Gemimizle etkileşimimiz örneğin çok basit, biraz daha büyük bir gemi olsa içinde dolaşabilsek tamir etsek etrafı düzenlesek geliştirsek falan.. Gemimizi çalıştırırken bir kaç düğmeye bassak gemi yavaştan sallana sallana çalışsa motorların ısındığını hissetsek vs vs.. Silah çeşitliliğide çok önemli, Fallout 4 deki gibi silahları modifiye etsek. Keşfettiğimiz gezegende koloni kursak, küçük bir kaç binadan koca bir yaşayan şehre dönse,(videoda kamera gezegenden uzaya kadar birden yükseldi, demek istediğim oyunun alt yapısı SimCity tarzı oluşumada müsait) kaynakları tükenmeye başlayınca yeni bir gezegen keşfedip orayı büyük sömürge gemilerimizle sömürgeye bağlasak, ve biz her şeyi ayarladıktan sonra yapay zeka bunu kendi yapacak, gemilerimizin kaynak olarak kullandığımız gezegenden topladığı madenleri sanayimizin olduğu ana gezegenimize götürdüğünü izleyebilsek, arada bu gemilerimize korsanlar yada başka süpergüçler saldıracak tabi, şehrimizde tv lerde gemilerimize saldırı olduğunu gösteren haberler olacak, yada haberlerde yeni gezegenler keşfettiğimizi söylecek, yani oyunda strateji oyunu oynuyormuş gibi elementlerde olabilir, daha bir süyü şey yapılabilir. Niye bunları söylüyorum çünkü bu özellikler tam bu oyuna göre, adamlar çok güzel bir alt yapı kurmuşlar ve bunu tam manasıyla kullanmaları lazım. Yazık olmasın. Bir süre sonra oyuncu gezegen keşfetmekten sıkılır. Çünkü hep aynı şeyleri görücez. Ama bu dediğim etmenler olursa oyunda yapacak bir sürü şey olur sürekli meşgul eder insanı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

    Oyunun hakkında detaylı bilgim yokta videoya bakarak konuşacak olursak biraz fazla Arcade gibi. Gemimizle etkileşimimiz örneğin çok basit, biraz daha büyük bir gemi olsa içinde dolaşabilsek tamir etsek etrafı düzenlesek geliştirsek falan.. Gemimizi çalıştırırken bir kaç düğmeye bassak gemi yavaştan sallana sallana çalışsa motorların ısındığını hissetsek vs vs.. Silah çeşitliliğide çok önemli, Fallout 4 deki gibi silahları modifiye etsek. Keşfettiğimiz gezegende koloni kursak, küçük bir kaç binadan koca bir yaşayan şehre dönse,(videoda kamera gezegenden uzaya kadar birden yükseldi, demek istediğim oyunun alt yapısı SimCity tarzı oluşumada müsait) kaynakları tükenmeye başlayınca yeni bir gezegen keşfedip orayı büyük sömürge gemilerimizle sömürgeye bağlasak, ve biz her şeyi ayarladıktan sonra yapay zeka bunu kendi yapacak, gemilerimizin kaynak olarak kullandığımız gezegenden topladığı madenleri sanayimizin olduğu ana gezegenimize götürdüğünü izleyebilsek, arada bu gemilerimize korsanlar yada başka süpergüçler saldıracak tabi, şehrimizde tv lerde gemilerimize saldırı olduğunu gösteren haberler olacak, yada haberlerde yeni gezegenler keşfettiğimizi söylecek, yani oyunda strateji oyunu oynuyormuş gibi elementlerde olabilir, daha bir süyü şey yapılabilir. Niye bunları söylüyorum çünkü bu özellikler tam bu oyuna göre, adamlar çok güzel bir alt yapı kurmuşlar ve bunu tam manasıyla kullanmaları lazım. Yazık olmasın. Bir süre sonra oyuncu gezegen keşfetmekten sıkılır. Çünkü hep aynı şeyleri görücez. Ama bu dediğim etmenler olursa oyunda yapacak bir sürü şey olur sürekli meşgul eder insanı.


    Bu elementler büyük ihtimal Star Citizen'da olacaktır .

    Ama No man's Sky yapımcıları bu oyunda crafting ya da onun benzeri şeyler olmayacağını zaten açıkladılar. Keşfetmeye yönelik arcade bir oyun olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ya abi o kadar sağlam evren yarat, git arcade yap oyunu. Hayır neyin derdindesiniz ki? Ekle bi colonize sistemi, gemiye upgrade ekle ne biliyim sürüyle içerik ekle yani, bunlar kötü şeyler değil ki. Dev gibi evrende belli bir zaman sonra birbirinin aynısı gezegenler göreceğimize de eminim, açıkçası ilk gördüğümde heyecanlıydım bu oyun için, hala bekliyorum oyunu ancak o kadar heyecanlı değilim. Bana kalırsa batırmışlar biraz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer

    Ya abi o kadar sağlam evren yarat, git arcade yap oyunu. Hayır neyin derdindesiniz ki? Ekle bi colonize sistemi, gemiye upgrade ekle ne biliyim sürüyle içerik ekle yani, bunlar kötü şeyler değil ki. Dev gibi evrende belli bir zaman sonra birbirinin aynısı gezegenler göreceğimize de eminim, açıkçası ilk gördüğümde heyecanlıydım bu oyun için, hala bekliyorum oyunu ancak o kadar heyecanlı değilim. Bana kalırsa batırmışlar biraz.


    Yapımcılar yıllar öncesinden yapıma başladıklarında zaten oyunun keşif amaçlı olduğunu söylediler. Yapacak bir şey yok artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • umutluyum bu oyundan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.