Şimdi Ara

Doom'un İlk Oynanış Videosu Karşınızda!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •        FPS dünyasıın en önemli isimlerinden Doom serisinin yeni oyununa ait ilk oynanış videosu nihayet geldi. Yapımcı ekibin bol canavarlı, koca silahlarla dolu ve hızlı oynanışa sahip olduğunu dile getirdiği oyunun görselleri gerçekten de bir hayli etkileyici.
     
             Yayınlanan aksiyon dolu oynanış videosunda ön plana çıkan unsur vuruş hissiyatı ve canavarların parçalanma animasyonları. Yapımdaki silah çeşitliliği de oldukça fazla görünüyor. Yayınlanan bu vahşet dolu oynanış videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz. Yapımın PC, Xbox One ve PS4 için 2016'nın ilkbaharında çıkış yapacağını belirtelim.
     
     









  • Eski Doom oyunlarindan hic bir sey kaybetmemis.O korku ve vurus hissiyatini ayneen aktarabilmisler kanimca.Cooook begendim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eskhioyuncu

    Eski Doom oyunlarindan hic bir sey kaybetmemis.O korku ve vurus hissiyatini ayneen aktarabilmisler kanimca.Cooook begendim.


    Usta senin adına sevindim ama ben de tam aksini düşünüyorum. Singleplayer gikaye ağırlıklı ve kendimizi çaresiz hissettiğimiz bir oyun olmasını beklerkenbilfiğin quake 3 arena gibi olmuş bence. Keşke senin gibi olumlu düşünebilseydim. Halbuki Bu e3te en çok beklediğim doom ve god ıf war 4 tü. Biri benim için başarısız oldu umarım diğerinde yüzüm güler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eski havasini bozarlar diye korkmustum ama anlasilan islerini iyi yapmislar.. Vurus hissi karakter detaylari vs de gayet guzel duruyor. Multisine de biraz ozen gosterirlersetadindan yenmez bu oyun :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Duyurulacağına kesin gözüyle bakılıyordu ama şu an yeni uyandım ve hemen videolarını izledim ve inanamadım. Eski anılarım canlandı, Doom 3 ilk çıktığı zaman PC'ler kaldırmıyordu hatta öyle bir durum olmuştu ki ben rahat oynuyorum diyene yalancı gözüyle bakılıyordu, 'yürü git len' diyorduk. Kendi PC'im de düşman çıkınca kasıyordu bende 'abi iyi aslında haberin oluyor' diye kendimi avutuyordum. Videoyu izleyince en çok sevindiğim kısım öyle yeni FPS'lere özenme gibi bir duruma girmemiş olmamalı, yine patır kütür aksiyon, düşmanlardan düşen itemler ve en önemlisi canımız köşede durunca dolmuyor kendi kendine, yerlerde medkit arayacağız anlaşılan. Bethesda'yı tebrik etmek lazım yeni FPS'lere özenmemişler satma korkusu olmadan. Sanırım video sonunda karakter parçalandıktan sonra bir işlemlerden geçip daha gelişmiş bir şekilde yeni özelliklere sahip olacağız. Bu arada sanırım oynanış videolarının hepsi konsollardan alınma ve adam sonuçta gösterme amaçlı oynuyor ama ona rağmen hızlı bir oynanışa sahipti, bu videodan daha da hızlı bir oynanış olacağına inanıyorum. Son olarak grafikler tabi ki iyi gözüküyor ve video bende mi öyle bilmiyorum ama çok kaliteli değildi fakat Doom 3 zamanı gibi çağın ötesinde grafikler hedeflememişler anlaşılan ya da PC sürümü bambaşka olacak.




  • Grafikler yakıyor beee !!!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • mpsi böyle olsa eywallahta abi bu single ya bi doom 3 gibi dursa keşke
  • Özünden sapmış bu oyun ama yinede atmosferi çok sağlam görünüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Begendim ben de atmosferi guzel gorunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir fps olarak tanıtsalar muazzam derdim.Ama bana bu oyunu DOOM olarak tanıtırlarsa hiç kusura bakmasınlar bir yerlerim ile gülerim.Zaten yaratıcısı oyun yapım ekibinde bulunmuyor biraz sapmalarını beklerdim ama oyun bildiğin yeni nesil Q3 olmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yahu burada gösterilen bir demo.Adamlar silahlari,mekenlari ve düsmanlari sergi niyetine göstermisler.Oyunun icinde öyle 50 tane silahla sinirsiz cephane ile gezdirmezler seni.Doom gibi bir efsanede Bethesda bunun olmasina izin vermez.V´Bu oyun CoD gibi casual olamaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ALLAH

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Korku adına survive adına hiç bir şey kalmamış... Aynı doom filminde ki gibi olmuş rock müzik ve hızlı vuruşlar, he güzel mi güzel ama doom mu ? Değil...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kanımca bu oyun doom 3 gerçek doom 3 ise doom 4 olmalıydı. İlk iki oyuna devam niteliğinde 2015 te bunu yapmışlar. Gördüğüm oyuna kesinlikle kötü diyemem ve hayır bu doom değil de diyemem. Senaryo ve korku öğelerine dair hiç bir şey görmesemde itina ile oynar satarım bu oyunu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Elektrikli Testere çok iyi olmuş :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Daha çok Doom 1 ve 2 havasında olmuş oyun. "Böyle olması hoşuna gitti mi" diye sorarsanız cevabım nötr olacaktır. Baya bir arada kaldım diyebilirim. Doom'un "asıl" özüne dönmüş olmaları güzel ancak Doom 3'ün de üzerimizde bıraktığı o korku ve çaresizlik hissiyatının nispeten azaltılacağını düşünmek insanı üzüyor.

    Her halükarda kötü bir oyun olacağını sanmıyorum.
  • Resmen hayran kaldım izlerken, w the new order sahiplerine beta erişimi olacaktı sabırsızlanıyorum. Tabii fallout 4 un fiyatını hatırlayınca hevesimde kaçmıyor değil.. doom 4 büyük ihtimal 179 lira gelir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • atmosfer olarak doom 3 ün yanından bile geçemez bu ne yaw

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafiklerin neyini beğendiniz çok merak ediyorum. Baya kötü duruyor. Hele fallout 4 direk ps2 hd collection olmuş.
  • Doom bir Devam oyununu değil bir Reboot.
    Yapay zeka oyundaki çok kötü , Alkan Adakaner'in dediği gibi.

    Beni heyeçanlandıran Dishonored 2 ve Fallout oldu, beklenildiği üzere .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.