Şimdi Ara

We Happy Few için Kickstarter Kampanyası Haziran'da Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Duyuru videosuyla büyük ilgi toplayan We Happy Few için uzun süredir yeni bir bilgi gelmiyor. Yapımcı ekip Compulsion Games, 4 Haziran'da We Happy Few için Kickstarter kampanyası başlayacağını duyurdu.
     
           Oyunun Kickstarter kampanyası başladığında We Happy Few hakkında daha çok detay paylaşılacaktır. Oyunun etkileyici duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 









  • Oynanış dinamiği -ki video da gördüğümüz gibiyse- Condemned Criminal Origins'i anımsattı. Olayın geçtiği şehrin ütopik makyajlı-distopik habitatı az-öz düsturu ile tasarlanmış gibi. Okuduğum bazı yorumlar mekan ve karakter tasarımı ve renk seçimi itibari ile kimisine Bioshock Infinite'yi doğal olarak oradaki hikaye ve oynanış dinamiğini akla getirtmiş. Evet tasarım olarak andırıyor lakin videodaki izlenimim bana Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth'teki düşman kasaba sakinlerinden kaçış anlarını hatırlatıyor gibi. Her oyun gibi çıkınca karar verilecek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bioshock'u gerçekten çok anımsatıyor atmosfer bakımından (ki buda iyi birşey) hikayeside ilgimi çekti fakat bioshock'un yarısı kadar bile kıvrak olsa tadından yenmez bağışta bulunacağım ender oyunlardan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTrueDetective -- 22 Mayıs 2015; 11:36:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.