Şimdi Ara

League Of Legends'da Sorun Yaratan Oyunculara Otomatik Ban Ve Uyarı Sistemi Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  
         Her online oyunda olduğu gibi LOL'de de canınızı sıkan oyuncularla karşılaştığınız oluyordur. Şikayetleri daha hızlı yönetebilmek için oyuna yeni bir ıslah etme sistemi getiriliyor. Chat kayıtlarını inceleyen sistem sorunu gördüğünde otomatik olarak kullanıcıları banlayabilecek.

         Oyuncular rahatsız edici mesajlar atan kullanıcıyı bildirdiklerinde sistem chat kayıtlarını inceliyor ve şikayeti doğru bulursa, şikayet edilen kullanıcıya "yaramazlık yaparken yakalandınız" diye bir mesaj atıyor. Ayrıca sistem bu kullanıcıya chat kayıtlarını içeren bir email atıyor ve neden banlandığını bildiriyor. Sistem ayrıca sorunun büyüklüğüne göre 2 haftalık geçici veya da temelli banlama yapabiliyor.
     
         Bugün ilk olarak Kuzey Amerika'da kullanılacak olan sistem başarılı olursa, dünya genelinde de kullanılmaya başlanacak. Cezalandırma amaçlı kullanılacak olan sistem, iyi davranan oyunculara da ödül sistemi getirecek. Henüz ödülün ne olacağı ise belli değil.








  • Küfür edenlere ban gelse TR'de oynayan kalmaz, çoluk çocuk dolu. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • TR'ye getirinde oyuncunuz kalmasın. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Allah'ım sana şükürler olsun. Artık küfürsüz bir oyun zevki yaşayacağız. Haftada 4-5 maç attığım oyunda küfür yemek kadar kötü birşey yok. Belki sürekli oynasam alışırım. Çok pis bir oyun alanı olmuş LoL. Tabi bu dediklerim sadece Türkiye'de geçerli.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • acilen gelsin TR ye

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.