Şimdi Ara

Türk Yapımı RTS Oyunu Flawed Ones: Puppeteer, Steam'den Yeşil Işık Aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Geçtiğimiz günlerde Türk yapımı korku oyunu No:70'in Steam'den yeşil ışık aldığını sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de bir başka Türk yapımı oyun Steam'den yeşil ışık aldı: Flawed Ones: Puppeteer.
     
           Gölge oyunu temalı bir RTS oyunu olan Flawed Ones: Puppeteer'ın Steam Yeşil Işık üzerinden yeterli oy toplamasıyla oyunun Steam'e geleceği kesinleşmiş oldu. Yapımcı ekip oyunun resmi Facebook sayfası üzerinden oyunculara şu sözlerle teşekkür etti: "Destek veren herkese çok teşekkür ederiz! Steam'de Greenlight aşamasını başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. Artık geriye sadece oyunu tamamlamak kaldı."
     
           Flawed Ones: Puppeteer'ın Indiegogo üzerinden bağış kampanyasının devam ettiğini belirtelim. 6000 dolar toplamayı hedefleyen yapımcı ekip şu an için 1,204 dolar toplayabilmiş durumda. Kampanyanın 9 gün içinde sonlanacağını belirtelim. Eğer oyuna destek olmak isterseniz oyunun Indiegogo sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • Orada bilmem ne oyunu milyonları kaldırır burada türk kardeşlerimizin yaptığı oyun 6000 dolar bağış toplayamaz adaletini seveyim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu "Türk Oyunlarına Destek" işinin cılkı çıktı artık. Yahu siz ne oyunundan bahsediyorsunuz. Giflerle hazırlanmış, mobil platformda bile başarılı olamayacak kadar kalitesiz bir oyun için ne desteği?Buna 1 lira vereceğime, yabancı ama kaliteli bir yapıma 100 lira veririm. Sırf Türk yapımcı diye bir taraflarımızı mı açacaz adamlara? Rezil şahinci tayfa bir bitmedi gitti!
  • Herkes oyun yapsın Türkler yapmasın, bune abi oyun devrinde 1980 leri yaşıyoruz, geçenlerde yabancılardan biri ile takılıyorum adam ücretsiz mobil oyun yapmış, ne reklam var ne para talep ediyor, bu oyundan 10kat daha iyi durumda, buradakiler birde uttanmadan para talep ediyorlar oyundan....

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şu yeşil ışık sistemi berbat oyun yaptım diyene yol veriyorlar, demo koyamayana ışık mışık yok arkadaş doğru düzgün çıkınca beğenirsem alırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar farklı bir konsept kullanmış. Limbo'nun da grafikleri iyi değildi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.