Şimdi Ara

Örümcek Adam Filminin Aktörü Kim Olacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



         Sony'nin Disney, dolaylı olarak Marvel ile yaptığı anlaşma sonucu bildiğiniz gibi örümcek Adam ilerleyen dönemlerde Marvel Sinematik Evrenine dahil olacak. Kaptan Amerika Civil War filminde daha sonra ise kendi özel filminde boy gösterecek olan Örümcek Adam'ın aktör seçiminde ise artık sona gelindi. 

     

         Marvel'ın bir süre önce beş farklı aktörle görüştüğü rapor edilmişti. Şimdi gelen söylemlerde ise bu sayının ikiye düştüğü belirtiliyor. Hatta hafta başında bazı sinema sitelerinde rolü Asa Butterfield'in kaptığı bile söylendi. Daha önce Hugo ve Ender's Game gibi filmlerde yer alan ve ilersi için oldukça umut vaat eden bu ismin Örümcek Adam maskesini giyeceği söyleniyor.

     

         Dedikodularda yer alan bir diğer isim ise The Impossible ve Hearrth of the Sea gibi filmlerde yer alan Tom Holland. Bu isminde gündeme gelmesine rağmen Asa Butterfield, örümcek Adam rolüne bir adım daha yakın duruyor.

     

         Şahsi fikrime gelince her iki adayda Peter Parker rolü için oldukça genç duruyor. Buna rağmen bu bir dezavantaj mı diye sorarsanız, hayır cevabını veririm. Çünkü hem filme daha 2 sene var hemde bu rolü kapacak olan isim muhtemelen önümüzdeki uzun yıllar bu rol ile karşımıza çıkacak. MCU'e başrolde dahil olan tüm isimler rolünü uzun zamandır yapıyor. Diğer yandan da Marvel zaten genç bir Örümcek Adam portresi çizileceğini belirtmişti. Bakalım önümüzdeki günlerde resmi açıklama gelecek mi?  




     








  • Bana da fazla genç durmuştu ama son söylediğin mantıklı geldi vede sanırım origin hikayesi vermeyecekler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunlar kim böyle yahu,konudışında tipim nasıl konusuna koysan 700 madde + koruma kalkanı yerler.
    Keşke tobey oynayaydı.
  • Daginik saclar olacaksa "Asa Butterfield" cok iyi olur.
    Asa Butterfield 18 yasinda sanirim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu nedir ya her yıl bi Örümcek adam muhabbeti baydı artık.Sony'nin yaptığı facia 2 filmden sonra soğudum zaten.Umarım Marvel adam akıllı işler şu karakteri.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zarbo257

    Bu nedir ya her yıl bi Örümcek adam muhabbeti baydı artık.Sony'nin yaptığı facia 2 filmden sonra soğudum zaten.Umarım Marvel adam akıllı işler şu karakteri.

    Eğer Marvel Spider-man'ı duzeltemezse (sinema olarak) uzun yıllar Spider-man filmi yapılmamalı (5-8 yıl kadar)
    Benim yorumum bu kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobey Maguire'ın tip tam oturuyodu bence. O devam etse fena olmazdı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk örümcek adam filminden sonrakiler benim için facia niteliğindeydi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kaptan Amerika Civil War filminde örümcük adamın olacağına dair ben bir şey görmedim duymadım.Çizgi romanda var onu biliyorum ama film evreni için böyle bir haberi nereden gördün reyiz?Kaynak paylaşabilir misin?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İnşallah şu 2 çocukta olmaz.
  • asın beni asın ileride justin bieber ı süperman yapmazlarsa neyim
  • Asa Butterfield bence daha iyi bir seçim bu arada artık 3 kere baştan çekilen seride yine Spider Man'in kız olaylarına, aile olaylarına en baştan tanık olmayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael01

    Kaptan Amerika Civil War filminde örümcük adamın olacağına dair ben bir şey görmedim duymadım.Çizgi romanda var onu biliyorum ama film evreni için böyle bir haberi nereden gördün reyiz?Kaynak paylaşabilir misin?


    Marvel 2017'de çıkacak tekil Spider Man filminden önce bir MCU filminde daha olacağını açıkladı . Bunlar Civil War , Dr.Strange ve Guardians Of The Galaxy 2 . Eğer çizgi romanlarını okuduysan sence hangisi daha mantıklı ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İkisinin de önce bi yüz nakli yaptırması lazım. Şu tipe kılığa bak ya bunlar mı canladıracakmış Spider-Man'i? Bunlardan Spider-Man olursa benden de Kaliforniya kaymakamı Arnold Schwarzenegger olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ben olmayacağım kesin (film haberi görmek istemiyoruz sadece oyun)
  • tobey olaydi iyidi ama belli de olmaz süpriz olabilir belki

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoracle

    Bunlar kim böyle yahu,konudışında tipim nasıl konusuna koysan 700 madde + koruma kalkanı yerler <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">.<br> Keşke tobey oynayaydı.


    Aynen katılıyorum ilk örümcek adam serisi çok güzeldi devamını beklerken başa sardılar sonra o da güzeldi aslında ama ilki ayrı tabi sonra yine başa sardılar bu sefer bi çocuk oynuyo şaka gibi sonra yine başa sarıcaklar yeter be.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Üşüyoruz tobey reis...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adam akıllı birini bulamadılar şu role. Eski filmlerdeki 2 karekterde uymuyordu. Daha ünlü bir karakter lazım bu role. Nerde bi işsiz var onu koyuyor marvel ucuza gelsin diye herhalde film nasıl olsa izleniyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.