Şimdi Ara

Team Fortress 2'ye CS: GO Misali Bir Matchmaking Sistemi Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Valve'ın 2007 senesinde piyasaya sunduğu Team Fortress 2, çıkışından yıllar sonra bile güncellenmeye devam ediyor. Hatta Team Fortress 2'nin şimdiye kadar aldığı en önemli güncellemelerden birisi, oyunun çıkışından 8 yıl sonra geliyor denebilir.
     
        Gelen haberlere göre Valve, Team Fortress 2 üzerinde varlık gösteren bazı e-spor takımlarıyla iletişime geçip kendilerinden yeni güncelleme için görüş almaya başlamış. Belirtilenlere göre firma, yeni Team Fortress 2 güncellemesiyle beraber oyuna Counter Strike: Global Offensive'daki gibi bir Matchmaking sistemi getirmeye hazırlanıyor. Yani bu güncellemeyle beraber oyuna derece sistemi gelmiş olacak.
     
    Biraz geç bir hamle olsa da, bu durum TF2'cileri sevindireceğe benziyor.








  • ne kadar güzel olsa da csgo,dota kadar olması imkamsız

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun zaten 2 sene öncesine kadar e-sporda vardı ve büyük turnuvalar oluyordu ancak F2P oluşundan sonra azalmaya başladı, bitme noktasına geldi. Türkiye'de de bitti zaten. Matchmaking sistemi güzel olabilir. Oyunu bırakmıştım ama bu haber sonrasında güncelleme gelince deneyeceğim. Sevindim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sonunda be. bu oyuna çok yakışır çünkü takım oyunu çok fazla önemli. gidip takımın hepsi sniper oluyor mouse'ı kırdırtıyolar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.