Şimdi Ara

Yeni Joker İnternet Dünyasını İkiye Böldü!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



         Çizgi Roman bağımlıları ya da en azından sinemada bu uyarlamaları büyük bir keyifle izleyen takipçilerimizin bildiği gibi yakında iyi bir kadro ile karşımıza çıkacak olan Suicide Squad'ı izleme şansına erişeceğiz. Will Smith ve Jared Leto dışında daha önce farklı yapımlarda da sıkça gördüğümüz Margot Robbie, Jai Courtney, Viola Davis ve Cara Delevingne gibi isimlerin yer alacağı yapımın gösterim tarihi ise 2016 Ağustos olacak.

     

         Tüm bu bilgilerin ışığında karakterlerin filmde nasıl bir görünüme bürüneceği konusundaki soru işaretleri de yavaş yavaş kalkmaya başladı. Bu karakterlerden belki de en çok merak edilen isim tabi ki Joker'i canlandıracak olan Jared Leto.

     

         Filmin yönetmeni olan David Ayer'de görsel paylaşımına bu karakter ile başladı. Dün sabah saatlerinde paylaşılan Joker görseli tam anlamıyla internet dünyasını ikiye ayırmış durumda. Joker'in bu psikopat görünümünü çok beğenen olduğu gibi bir o kadar da şüpheyle yaklaşan isim var. Ciddi tartışmaların gölgesinde tabi ki işin şamata yönü de öne çıkmış durumda. Öyle ki Joker'in bu görünümünü ve kaplama dişlerini Marlyn Manson'a benzetenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Eee haksız da sayılmazlar.

     


     

         Peki genel hatları ile baktığımızda Joker'in yeni imajı nasıl? Kendi şahsi fikrimi söylemem gerekirse Jarded Leto'nun Joker performansının altından başarıyla kalkacağını düşünüyorum. Unutmayın, bu alıştığımız Joker'den farklı bir portre çizecek. Yani ne Jack Nicholson kadar renkli ne de Heath Ledger kadar karanlık, istikrarlı ve bir o kadar da planlı bir Joker ile karşılaşacağız. Hikaye detaylarını tam olarak bilmiyoruz ama Jared Leto'nun Joker performansının daha çok R.I.P, Endgame ya da Killing Joke tarzında olacağı söyleniyor. Kısacası bu bağlamda imaj değişikliğini de belli başlı ölçülerde maruz görmemiz gerekmekte. Çünkü hem bu saydığım serilerde hemde güncel çizgi roman serisinde Joker o alıştığımız imajından biraz farklı.

     

         Madalyonun diğer yüzüne baktığımızda Dark Knight filmindeki Joker'de tartışmaların odağında yer almış ve Ledger sergilediği performans ile alkışları toplamıştı. Yani önyargılı olmak yerine filmi bekleyip performansı değerlendirmek lazım. Sonuçta Jared Leto'da bu rolün altından kalkacak yeteneğe sahip.


     


     Killing Joke yani Öldüren Şaka çizgi romanında Joker


     

         Performans açısından beklenen çizgiden bahsettik. Peki resme bakıp genel hatlarıyla yorumlamaya geldiğimizde açıkçası biraz aşırıya kaçıldığını düşünüyorum. Tamam dövmeler, özellikle kahkaha kısımları yeni görünüm için oldukça uygun duruyor. Ama o alındaki "Damaged" dövmesi olmasaymış daha iyi olabilirmiş sanki. Ve dişler... Kaplama dişler izleyicinin kendi içerisinde Joker'den bir parça bulmasını engelleyecekmiş gibi duruyor. Çekicilikten çok irite edici tarafı var. 

     

         Tabi filmde bu detaylar değişebilir. Yani yönetmen koltuğunda olan David Ayer'in nabız yoklama yöntemi de olabilir bu. Sonuçta bu yeni imaj üzerinde tabi ki herkesin sevdiği ya da sevmediği noktalar olacaktır. Genel olarak baktığımızda ise Suicide Squad filminde Joker'in farklı bir yüzünü göreceğimiz için sevinmemiz lazım. Hele bir de eline ustura verirlerse işte işin rengi o zaman değişebilir.


     

         Joker'in bu imajı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?


     


     








  • Uzun yıllardır çizgi roman okuyan biri olarak söylüyorum bu yeni Joker tek kelimeyle "berbat",evet Joker psikopat diyebileceğimiz bir kişilik ancak sokak serserisi değil kendisi,her zaman iyi giyinen dış görünüşüne önem veren bir karakterdir kendisi.İşin kötüsü bu filmden oldukça umutluydum ancak şu görseli gördükten sonra umudum azalmaya başladı resmen bu nedir yav??

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence gayet olmuş.

    Jared Leto ismi zaten gayet uygun. Tim Burton ve Nolan filmlerine göre daha psikopat bir Joker göreceğiz, bu kesin. Ki birçok çizgi roman serisindeki Joker imajına da uygun bu seçim.

    Umarım bu kadar film bombardımanının altından kolaylıkla kalkar yapımcılar. 2020'ye kadar hem Marvel hem de DC tarafında deli gibi süper kahraman filmi izleyeceğiz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kim ne derse desin mükemmel olmuş.Psikopat bir Joker'in nasıl olmasını istersiniz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Jared leto rolünün hakkını verecektir ama imaj konusunda batırslmışbişi yönetmen. Beu tip zeki ve psikopat bi karakter algısı vermiyor aksine kafasına göre takılan serseri bir tipe benziyor. Umarım filmde böyle olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leto'nun birkaç filmini seyreden biri pekde önyargılı olacağını düşünmüyorum yeni joker'e.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • üşüyoruz heath ledger reis

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Heath Ledger yaşasaydı keşke ://

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Leto işin altından kalkacaktır ama bu tipleme daha çok mad max'e yakışırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahmetli Ledger da iyiydi Joker rolünde.Leto nun da bu rolün altından kalkacağını düşünüyorum.Çok severim kendisini,oyunculuğu da şarkıları kadar güzel.Bu paylaşılan ilk resime de bayıldım açıkçası.Merakla bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S A M C R O

    Leto işin altından kalkacaktır ama bu tipleme daha çok mad max'e yakışırdı.


    Yok artık. Mad max ve bu tipleme öyle mi? Farklı serileri izledik sanırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • olmamış olumsuz böyle joker mi olur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Jokerin bi karizması vardı bu bildiğin şeytan :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hele ilk görselde sağdaki nedir onu hiç anlayamadim :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • lan buna joker joker değil serseri olmuş resmen joker piskopattı ama bu kadarda değil bune ya arkadaşlar ben eski jokeri özlüyorum :( !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Joker korkutucuydu bu olmamış jokerin özelliği korkutucu olması

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Karizma sıfır.Hiç uyacak gibi bir tip değil.Jokerin bir ağırlığı vardı.Bu ergen gibi duruyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Joker karakterini Heath Ledger kadar iyi oynayan başka biri olabileceğini sanmıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Evet bence de oyuncu ile ilgili değil, imajla ilgili bir sorun var. Sokak çetesi reisi gibi olmuş.
    Gerçi oyuncuyla ilgili olarak, Gustaf Skarsgård'dan (Vikings'teki Floki) da çok iyi bir Joker olmaz mı ya?
  • Zamanında Heath Ledger için de benzer eleştiriler yapılmıştı. :)

    Filmi gördükten sonra konuşmak gerek bence. Ben karakterlerden ziyade işin senaryo kısmını merak ediyorum, bakalım işi kotarabilecekler mi?

    Karakter bu sefer Christopher Nolan'ın ve Tim Burton'un Joker'lerine göre çizgi romana biraz daha yakın gibi sanki.

    Yalnız şöyle garip bir gerçek var, çizgi roman dünyasında geçen filmler gerçek hayata ne kadar yakın olursa o kadar başarılı oluyor. Bunun en yakın örneği Dark Knight üçlemesi ve yakın zamanda çıkan Daredevil dizisi oldu. Mesela oradaki Wilson Fisk (nam-ı diğer Kingpin) uzun zamandır gördüğüm en iyi kötü adam tasviriydi.

    Jared Leto boş bir oyuncu değil ama ne kadar büyük sorumluluk üstlendiğinin de farkında olmalı. Bekleyip görmek gerek. Bir de Suicide Squad ile Batman v Superman karakterlerinden bazıları geçiş yapabilir, Imdb de Lex Luthor da (Jesse Eisenberg) filmde olacak görünüyor. Sanırım Justice League filmi için de altyapı hazırlıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.