Şimdi Ara

'Rockstar GTA V'e Mod Yapılmasını Engellemek İçin Her Şeyi Yapmış'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     GTA IV ve The Elder Scrolls V: Skyrim için geliştirilen ENB modlama serisinden haberiniz olmuştur. Görsel açıdan oyunları oldukça geliştiren modların yapımcısı, GTA V hakkında konuştu.
     
        ENB'nin forumunda yapılan açıklamalarda, "Yanılmışım. Rockstar, GTA V'e mod yapılmasını önlemek için her şeyi yapmış. Dolayısıyla bu noktada oyunun dosyalarını düzenlemek imkansız. Mod yapımcılığıyla uğraşan diğer arkadaşlarım da aynı görüşte. Bana sorarsanız GTA V, mod desteği olmayan diğer oyunlar gibi kısa bir hayat sürecek. Tabii modlama konusunda bir değişiklik yaşanmazsa." cümleleri yerini aldı.
     
    Belli mi olur, belki de Rockstar güncellemelerle beraber bir değişiklik sunabilir.








  • Bence o korsanı önlemek içindi bellimi olur hangi firma oyunun uzun ömürlü olamsını istemez
  • heves kırıcı bi açıklama olmuş pc oyuncuları için

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ben bunu cok önceden demistim zaten. Mod yapinca hem online kismina zarar veriyor hemde oyun ici para satin almanisi engelliyor , Rockstarin isine gelmiyor.


    Rockstar en basindan beri mod icin cikartmadi oyunu pc'e zaten. ben burda ayiplanacak bir durum da görmüyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • AHHH buraya yazıyooommm kazıyın buraya sonra okursunuz. Bırakın biraz oynasınlar oyunu sıkılınca modçular bir yolunu bulur merak etmeyin hiç bir yazılım kusursuz değildir. Her türlü girerler ona :D Modu felan düşünmeyin oyunun keyfini sürün elbet çıkar bigün :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şuan için ufak çaplı modlar ve enbler var,gta ıv zamanında böyle açıklamalar olmuştu fakat ilerliyen zamanlarda modlarda çıkmaya başlamıştı.Kısacası imkansız diye birşey yok bir süre sonra modları görmeye başlarsınız şuan devam eden unofficial multiplayer modlarda var,böle bir durum olsaydı zaten adamlar en başta bailamazlardı yada projeyi askıya alırlardı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Biri vardı, ''görüntülerin PS4'ten çok farkı olmadığını biliyoruz biz mod için alıyoruz zaten, modsuz GTA 5 bir hiç. Normal hali için mi oyunu alıyor PC'ciler sanıyorsunuz hahahah'' demişti. Nerde o arkadaş, bi el sallasın. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yapılır mı bu pisi master bilmem necilere ROCKY! ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence bu hali bile bata götürür pc de 1080p de en yüksek grafikleri ps4 görüntülerle atnı diyen arkadaşıda doktora göstermek lazım ps3 de ps4 de ve pc de de deneyim ettim grafik bakımından pc alır görütür.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türkçe yama bekleyenler için çok kötü oldu bu eğer oyun dosyalarına ulaşamazlarsa yama yalan olacak
  • kopya korunması yüzünden bu oyunda imkansız
  • İyi olmuş.. PC' cilere oyunun çıkması bile fazla..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • KuvverMira27
    Bence bu hali bile bata götürür pc de 1080p de en yüksek grafikleri ps4 görüntülerle atnı diyen arkadaşıda doktora göstermek lazım ps3 de ps4 de ve pc de de deneyim ettim grafik bakımından pc alır görütür.
    --_-----------------------------------
    Hayatimda boyle sacma yorum gormedim.Tabiki pc daha iyi olacak.Pc ye her 2 gunde bir yeni ust duzey ekran karti cikiyo.Nasil ps4 un daha iyi olmasini bekliyorsun ki ?
    Adamlar her ay yeni ekran kartli yeni donanmli ps4 cikaracak degiller ya.Mantık hatasına bak.Bi tarafda her gun yeni urun eklenen pc sistemi.Bi tarafda 1 sene öncesinin donanımını kullanan PS4. ???????
    Sana soruyorum 1500 TL ye ekran kartı alıp Modlama destegi olmayan ps4'ün portu olan,2-3 kaplama farkı,daha uzağı gorebilmek için 10.000 TL bir pc almaya değermi ?
    1500 TL ye ps4 aldım.Yaninda 2 oyun hediye ettiler.Şuana kadarki en iyi grafikli oyunu The Order'ı gordüm.Uncharted 4'ü gorüceğim.Ve GTA5'i senden once oynuyorum ??

    Sözüm sadece sana değil zaten konsolun varmıs.Sözüm her konuda pc daha iyi grafikli diyen arkadaşlara.Çoğunuzun pc 'si dandik.Burda kimse kimseyi yemesin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Rockstar'ın pc ye kazık attığını biliyordum. PC'cileri GTA portu ile seslerini kestiler. Konsola RDR 2 gibi bir oyun duyurmaya hazırlanıyorlardır
  • Modlar için PC beklemişti çoğu kişi. İlerleyen zamanlarda kararları değişir umarım.
  • Oyunu sanki yalayip yuttunuz. Bir mod u kaldı. Mod oyunu geliştiren birşey değildir. Modsuz da uzun ömürlü olur bir oyun.Modu çıkaracak arkadaş kendi reklamını yapamayacağı için saçma sapan yorumlar yapmış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bitmedi PC'cilerin çilesi arkadaş. 2 yıl oyun beklediler, yükleme sorunlarıyla uğraştılar, yetmedi mod bekliyorlar. GTA 6 çıksa da biz de onu oynasak :D
  • oha boşyere aldık resmen

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • konsolculardan nefret ediyorum yönetici olsam hepsine süresiz ban atar kaçarım
  • Her konunun altinda niye pc konsol tartismasi yapiyosunuz cahil herifler parayi adamlar cukkaliyo onlari siz savunuyosunuz bizim amacimiz eglenmek hepsi bu kimini pc eglendirir kimini konsol sizene kardesim sponsormusunuz ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.