Şimdi Ara

World of Tanks'ta Tanklar Aya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Wargaming 1 Nisan Şaka Günü’nün şerefine World of Tanks’in konsol versiyonuna geçici bir “Ay” modu ve “Moon River” isimli özel bir harita ekleneceğini açıkladı. 3-4 Nisan’dan 5-6 Nisan’a kadar oyuna giriş yapanlar ay haritasına ışınlanarak burada kozmik lazerlerle kırana kırana savaşlar yapacaklar.
     
       3-4 Nisan’da her tankçının garajında M-24 Chaffee’nin Ay savaşlarına özel versiyonu yer alacak ve bu tankla oyuncular, Moon River’ın kraterlerle kaplı yüzeyinde birbirleriyle kapışacaklar. Üstelik Dünyanın 6’da 1’i oranındaki yer çekimi sayesinde bu koca araçlar savaşırken Ayın dev kanyonları üzerinde havada süzülerek ilerliyor ve engebeli arazide sıçrayıp hoplayarak ateş ediyor olacak.
     
       Elbette dünya dışına yapılan bir yolculuktan söz ediyorsak ileri teknoloji içeren silahlardan bahsetmeden olmaz. Bu yüzden M-24’ün standart topları yerini kolayca kurulabilen ve savaş sırasında hızla üç el ateş edebilen lazer ateşleyicilerine bırakıyor. Tankçılar, yılın en “şakacı” gününün şerefine hazırlanan “Ay” modunda, yer çekimine meydan okuyan kıyasıya savaşlara hazır mısınız?
     
        Bu mod Xbox One ve Xbox 360 oyuncuları için Türkiye saatiyle 3 Nisan saat 20:00'de başlayacak ve 6 Nisan  09:59'da bitecek.
     
    Basın Bülteni









  • iyi hoşda oyun xbox one a ne zaman çıktı :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Uzun zaman olmuştu girmeyeli, bi bakarız...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pc?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ana platformunu es geçip dandik bir konsola özel içerik çıkarmak? Pc oyuncuları bunun karşılığında ne yapacaklar merak ediyorum doğrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.