Şimdi Ara

Halo 5: Guardians'ın Çıkış Tarihi İki Yeni Videoyla Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •        Microsoft, Halo serisinin yeni oyunu Halo 5: Guardians için iki yeni video paylaştı. Bu videoların birinde Jameson Locke'un Master Chief anıtı altında bitap düşmüş Master Chief ile konuşurken görüyoruz. Diğer video ise bu kez de Master Chief'in yine aynı yerde Jameson Locke ile konuştuğunu görüyoruz.
     
            Halo hayranlarını sabırsızlandıran bu iki video aynı zamanda oyunun çıkış tarihini de açığa çıkarıyor. Belirtilene göre Halo 5: Guardians, 27 Ekim'de Xbox One'a özel olarak çıkışını yapacak. Yayınlanan iki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     









  • Bi pc gelmedi be :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni bir 343 faciasi ile karsi karsiya kalabiliriz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine efsane bir oyun bizi bekliyor. baska fps oynanmaz artik..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane olmuş videolar.Beklenti tavan yaptı.Yeni neslin en iyi fps si geliyor.Mp tartışılabilir 343 için ama single 4 de de çok iyidi 5 de efsane olucak gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ya 3. oyunla bitti seri simdi kalkip ana eleman Master amcayi avlaticaklar bize heralde. Ne sacma is Halo 3 ODST sonrasi olay nerelere geldi anlamadim gitti arkadas. Microsoft`un son yillarlarda en iyi yaptigi seylerden bir tanesi efsane haline gelen markalarin icine etmek! Ornek isteyenler?

    Xbox 360 sonrasi rezillik Xbox One
    Halo 3 sonrasi serisinin 343 ile geldigi durum
    Rare`nin satin alinmasi sonrasi ortadan kaybolusu
    Windows 7 ile gelinen nokta ve sonra Windows 8!
    Nokia`nin satin alinmasi ve markanin batirilmasi!

    Daha kazdikca altini cikar liste uzar gider. Ben Xbox icin konusmuyorum bu arada genel Microsoft yanlislarina ornekler bunlar farkindaysaniz. O yuzden Microsoft`u atasi gibi gorenler hemen atlamasin anlamadan olaya!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Yeni bir 343 faciasi ile karsi karsiya kalabiliriz...


    Senin zaten ps fanboyu olduğunu tüm site biliyor.Her cümlenden,profil resimlerinden her şeyden belli.senin söylediğin facia kelimesinin aksine inceleme puanları ve oynayanların yorumları Halo 4 ile ilgili çok olumlu.ign:9.8, Gamestop:8.7, Metacritic:87.Objektif yorum yazmayacaksan boş yapma burda...not:Benimde tercihim ps4...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yahu acaba benim kadar Halo oynadin mi, benim kadar bu serinin hastasi misin? Kafanizda yarattiginiz dunyada insanlara ancak bu kadar rol bicebiliyorsunuz.

    Halo 3 ten sonra benim icin serinin pek tadi kalmadi. Reach fena degildi ama 343 serinin resmen icine etti.

    Sitelerin verdikleri puanlara bakacaginiza girin bir bakin Halo forumlarina, Neogaf gibi sitelere... Bakalim eski Halo hastalarinin kaci oldschool oynanisin terk edilmesine, aimassist olayinin bu kadar abartilmasina, perk'leri ile gitgide CoD gibi, BF gibi oyunlara benzemeye calismasina ne diyorlar? Okuyun biraz ufkunuz genislesin...

    Olayi multi olan bu oyunun son surumundeki online kepazeliklere falan hic girmeyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 30 Mart 2015; 13:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan fanboyluklara gerek yok, oyunun harika gözüktüğünü tüm platformdaki oyuncular görüyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Videoda çok gizli imgeler saklı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Yahu acaba benim kadar Halo oynadin mi, benim kadar bu serinin hastasi misin? Kafanizda yarattiginiz dunyada insanlara ancak bu kadar rol bicebiliyorsunuz.<br> <br> Halo 3 ten sonra benim icin serinin pek tadi kalmadi. Reach fena degildi ama 343 serinin resmen icine etti. <br> <br> Sitelerin verdikleri puanlara bakacaginiza girin bir bakin Halo forumlarina, Neogaf gibi sitelere... Bakalim eski Halo hastalarinin kaci oldschool oynanisin terk edilmesine, aimassist olayinin bu kadar abartilmasina, perk'leri ile gitgide CoD gibi, BF gibi oyunlara benzemeye calismasina ne diyorlar? Okuyun biraz ufkunuz genislesin...<br> <br> Olayi multi olan bu oyunun son surumundeki online kepazeliklere falan hic girmeyeyim.


    Senin Driveclub yorumlarını da hatırlıyorum Forza Horizon 2 gibi bir oyunla nasıl kıyasladığını ve gereksiz yere övdüğünü.Her ps4 oyununda böyle yapıyorsun.Ee sonra bizim senin objektif baktığına inanmamızı bekleme...Oyunu beğenmeyebilirsin ama facia kelimesi çok büyük bir kelime.Facia kelimesi 10 üzerinden 1 ile 5 puan arasına kullanılacak bir kelime.Ve Halo 4 sadece single kısmı bile facia kelimesini hiç hakketmemesi için bir neden.Multi kısmında serinin diğer oyunlarına göre bir hızlanma mevcut ama daha oyunla ilgili ne açıklandı da ne biliyorsun?Single kısmında veya multi kısmında araç içeren haritalarda yayımlansın o zaman konuş, birde oyun daha geliştirme aşamasında E3 te gösterecekler o zaman bakarsın bir son duruma.Sen daha çok erken yayımlanan betaya göre hiç ayrıntıya girmeden ''Yeni bir 343 faciasi ile karsi karsiya kalabiliriz...'' dersen k.bakma ben sana inanmam arkadaşım.Bungie'nin yaptığı Destiny'de gördük.Anlatmaya çalıştığım bir şans verin.Efsaneyi Bungie başlattı diye stüdyonun değişmesi oyunun kötü olacağı anlamında gelmiyor.COD ve BF her sene aynı oyunu koyuyor önümüze ama yine de deli gibi satıyorlar.Hiç değilse Halonun xbox'ın en önemli oyunlarından biri olduğu için içerikleriyle ve kalitesiyle verilen parayı hakkediyor bence.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Halo 5 den hikaye beklentim pek yok gibiydi, hani en azından bu kadar büyük bir dönüş beklemiyordum, şimdi ise hiç olmadığı kadar heyecanlıyım bu oyun için Hunt the truth??!1, Master chief??!! Neler oluyooorr!!! :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • HALO başka bişey.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 343 akar Destiny faciasından sonra Bungie bıraksın bu işleri artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • videolar çok etkileyici olmuş, beklentiyi yükselttiler yine
  • Xbox One EXC. leri PS4'ün gerisinde olsada çok güzeller(sayı olarak).EA access , birsürü özel indie, bazı sosyal içerikler.WiiU'dan sonra XO alacağım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Onca yıllık gamer'im içimde bir bunu birde mg serisini bitirememenin acısı büyük.
  • Oyun efsane olmuş xbox akar
  • Bana kalırsa Master Chief ve Agent Locke'un klonları olacak. Yani bunlar paralel evrendeler.
  • yaw oyunun betası gibi olursa kötü adamlar cgı oyun için sanıyor yıl olmuş 2015 arkadaş aç bir betasını izle

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.