Şimdi Ara

Nintendo'dan Akıllı Telefonlara Oyunlar Geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Nintendo ve mobil oyun geliştiricisi DeNA, yeni anlaşmalarını duyurdu. Yapılan açıklamalara göre DeNA, akıllı telefonlar için Nintendo'nun popüler markalarıyla ilgili oyunlar geliştirecek. Burada önemli bir nokta var zira Nintendo, daha önce diğer platformlara çıkan oyunların akıllı telefonlara port edilmeyeceğini, bu platformlara yepyeni oyunların geliştirileceğini belirtiyor.
     
        Yapılan anlaşmaya Nintendo'nun bütün markalarının ve ikonik karakterlerinin dahil edildiği belirtilmiş. Bu konuda ilk olarak ne gibi bir oyun görürüz bilemiyoruz ancak Nintendo'nun mobil platformlara atılım yapması sürekli beklenen ve istenen bir şeydi.
     








  • Hmm görebilir gibi oluyorum nokia'nın N-Gage modeli geldi aklıma telefonmu yoksa oyun aracımıydı belli değildi acayip bir tasarımı vardı.Düşüncesi birazcık komik geliyor nintendo ve telefon yani :D düşünsenize bir sonraki teknoloji fuarlarından birinde nintendo çıkıp işte yaptık oldu alın size ''Mario Phone'' diye kendi oyunlarını sunacağı bir telefon çıksa herhalde epey bi ilgi odağı olur :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Emulatorlerle istedigimizi oynuyoruz zaten.Ruya gibi su anda her makinada her makinanin oyununu oynuyoruz.ilerde telefonlara wiiu ps4 emulatoruda cikacak yazin biyere bunu
  • @Rownikal
    Nintendo'nun telefon üretme işine girmesi bana göre çok uzak bir ihtimal burada bahsedilen şey de yazılım zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nintendo geliştirmiyorsa büyük ihtimalle isim den para kazanmaya çalisan reklam amaçli oyunlar goruruz gibime geliyor Dena da neyse ilk defa duyuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Emulatorlerle istedigimizi oynuyoruz zaten.Ruya gibi su anda her makinada her makinanin oyununu oynuyoruz.ilerde telefonlara wiiu ps4 emulatoruda cikacak yazin biyere bunu

    Ne içtiysen aynısından bende içmek istiyorum.
  • mario kart çıkarsa süper olur
  • haberi okuyanda sanıyoki nintendo artık kaliteli yapımlarını mobile getiricek , malesef mobil cihazlarda böle bir talep yok bu siteye girenler pokemon telefonda oynamak ister ama candy crus angry birds oynayan nesil o oyunlara bakmaz bile örnek olması açısından nintendo en son çıkan free to play oyunu geldi pokemon suffle bu oyun puzzle oyunu candy crush tarzı, yani büyük çaplı oyunlar beklemeyin çünki talep o yönde değil evet sizin ,bu siteye girenlerin talebi o yönde ama geriye kalan yüzde 80 90 lık kullanıcı basit zaman geçirici oyunlar istiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pokemon shuffle ı çıkarsalar güzel olur aslında. Nedense 3ds'te oynamak garip geliyor bana bu oyunu. Mobilde iyi iş yapar hemde free to play.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bunlar telefonda oyun mu olur diyenler değil miydi? Gerçi adamlar orada doğru söylüyordu ama onlara tükürdüklerini yalatan nedir onu merak ediyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eski yapımlarının(Gamecube,Nintendo 64 v.b.) remastred sürümlerini çıkarsalar ne güzel olur.Mobil platform tam bir cennete döner.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.