Şimdi Ara

EA Yeni Golf Oyunu Rory McIlroy PGA Tour'u Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       EA, bir süre önce Tiger Woods ile olan anlaşmasını noktalamıştı. Firma bugün Tiger Woods anlaşması sonrası çıkacak olan ilk golf oyununu duyurdu: Rory McIlroy PGA Tour.
     
          Üç büyük turnuva şampiyonluğu bulunan İrlandalı golfçünün adını alan Rory McIlroy PGA Tour, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilmekte. McIlroy, oyun için şu sözlere yer verdi:
     
    "Yüzümü ve ismimi EA Sports Rory McIlroy PGA Tour'da görmekten büyük gurur duyuyorum. Bu benim için büyük bir onur ve küçüklüğümde bu sporu yaparken böyle bir şeyin olmasının hayalini bile kuramazdım. Umarım insanlar oyundan zevk alır. Oyunun bir parçası olabildiğim için çok mutluyum."
     
          Bahsettiğimiz oyunun Frostbite Engine ile geliştirildiğini ve çukurlar arasında yükleme ekranlarının bulunmayacağını belirtelim. Yapım Haziran ayında çıkışını gerçekleştirecek.
     








  • Hadi Kodaman kesimin gözü aydın
  • Pc'ye neden gelmiyor bir bilginiz var mı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vito_scaletta1

    Pc'ye neden gelmiyor bir bilginiz var mı?

    Satmadığı için. Bu arada oyunun ismine illa bir sporcunun ismimi verilmesi gerekiyor? Yapın EA sports PGA Tour olsun bitsin. Zaten EA'e bu nesil iyice gıcık olmaya başladım duyursanıza kardeşim yeni Fight Night'ı, Skate'i, FIFA Street'i, NBA Street'i! Ne halt yiyorsunuz bıktık her sene FIFA ve NBA den!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.