Şimdi Ara

Yeni Magic the Gathering Oyunu Magic Duels: Origins Ücretsiz Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkan yeni Magic the Gathering oyunu hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Magic Duels: Origins adını alacak bu yapım açıklanana göre ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.
     
          Oyunun yapımcısı Wizards of the Coast, bu kararın Blizzard'ın bir diğer ücretsiz oyunu Hearthstone'un başarısından etkilenerek verdiklerini belirtiyor. Magic Duels: Origins; Temmuz ayında Xbox One, PC ve iPad için çıkışını yapacak. Bu senenin sonunda ise yapım PlayStation 4'e gelecek.
     
          Yapım, her hafta yenilenen görev sistemi, yapay zekaya karşı tek kişilik modu ve yeni Deck Builder sistemiyle dikkat çekiyor. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Oyun için yayınlanan ilk videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     








  • Video nun sonunda PS4 logosu da görünüyor. PS4 için de çıkmayacak mı bu oyun ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hearthstone varken anca ezik konsolcular oynar bu oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vinewood

    Hearthstone varken anca ezik konsolcular oynar bu oyunu <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/You_Rock_Emoticon.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Ahahahahahah :ASD:DSA Rezil olan sensin heartstone nedir?Magic the gathering varken.Bebelerin yada zeka seviyeleri yetmeyenlerin oyunu hearthstone.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS4'e sene sonunda çıkacakmış. Beklemek zor olacak ama ücretsiz olması hoş oldu bence.
    Bu arada MTG'yi Heartstone karşılaştıran arkadaş son derece komik biriymiş. ^_^

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ooooooooooo, "Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers"ı deliler gibi oynamışımdır (deck modları falan da var küsürat kadar).
    Vaktinde Hearthstone'u beklememin tek sebebi MTG: online'nın F2P olmamasıydı ki zaten oyun sistemi aşağı yukarı MTG'den aşırma. Hearthstone'nun tek avantajı warcraft gibi popüler bir markayı kullanıyor olması. Oyun derinliği, sanatsal tasarım vs'de MTG çok feci ezer Hearthstone'u.
  • Magic The Gathering çok küçümsüyorsunuz , pokerden sonra dünyada ödülü en çok olan 2. kart oyunudur kendisi. Türkiyede çok popüler olmasada Dünyada inanılmaz bir seviyede keza biraz araştırmadan MTG kötülemeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.